.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Тема: Izvrateno li e?

Guest

Izvrateno li e?

Mi tva e ne6to izvrateno, koeto prosto trqbva da spodelq s nqkoi( a ne moga s nikoi, koito pozbnavam ) mi zna4i......Naskoro NAI- DOBRIQT MI PRIQTEL MI NAPORAVI 6PAKLA Neka samo da otbeleja 4e sum na 16, devsvena sum, imam si gadje......No sega nie si napravihme lo6a 6ega s priqtelstvoto ni Ot 1 godina sme adski blizki, po cql den sme zaedno, v edno daskalo sme, spodelq me si vs....V na4aloto na na6te otno6eniq toi me haresva6e, no az go otrqzah.....i naskoro mi priana 4e nikoga ne e spiral da me obi4a i 4e vinagi 6te me obi4a.....Stana mi mn gadno, 4e ne moga da mu otvurna ( no az naistina ne moga ) predi okolo 1 sedmica bqhme na ekskurziq...taka se slu4i 4e trqbva6e da sme v 1 staq v spalnqta....Toi me gu6na i taka 6tqhme da si zaspim....No po edno vreme toi zapo4na da me celuva, a az ne se otdrupnah....zapo4na da sliza nadolu, nadolu...svali mi pra6kite i natatuk se se6tate....A az ne se otdrupnah sled kato se puhna 2 ta prusta v men az go otblusnah i ne mojeh da povqrvam izob6to kakvo pravq ( a v staqta ima6e i dr hora, koito slava bogu spqha).....Tova e6e izvrateno! No be6e mn qko ( kakto se dose6tate)Cqla no6t si govorihme za tova, a na sledva6tiq den pak....az nqkak si ne mojeh ve4e da go gledam sus su6tite o4i! A povqrvaite toi mi e adski dobuyr friend , no ne bih trugnala s nego, dori da znam 4e bi me obi4al pove4e ot polovinata mi gadjeta!Sled tazi "slu4ka" se gledame stranno i se opitvame da go zabravim,no e trudno Znam 4e toi ne go e napravil, za6toto e iskal da se vuzpolzva ot men, a prosto za6toto ne e mogul da se sdurji i da se otdade na momenta! a z6to ne go sprqh Znam 4e takiva ne6ta se slu4vat po princip, no pls mi kajete kak tova da ne ni pre4i i kakvo da pravq????

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Spored men ne e nikak izwrateno.Momcheto wlubeno w teb,na edno leglo ... kak da ne mu doide tazi ideq w glawata.Ima 2 wariqnta sega .. ili shte si razwalite priqtelstwoto,ili shte se prawite che nishto ne e stanalo ... shtom ti ne otgowarqsh na chuwstwata mu .. ne wijdam dr wariqnti ...

Guest

Re: Izvrateno li e?

Цитирай Първоначално написано от EMO_ULTRAS
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Mi tva e ne6to izvrateno, koeto prosto trqbva da spodelq s nqkoi( a ne moga s nikoi, koito pozbnavam ) mi zna4i......Naskoro NAI- DOBRIQT MI PRIQTEL MI NAPORAVI 6PAKLA Neka samo da otbeleja 4e sum na 16, devsvena sum, imam si gadje......No sega nie si napravihme lo6a 6ega s priqtelstvoto ni Ot 1 godina sme adski blizki, po cql den sme zaedno, v edno daskalo sme, spodelq me si vs....V na4aloto na na6te otno6eniq toi me haresva6e, no az go otrqzah.....i naskoro mi priana 4e nikoga ne e spiral da me obi4a i 4e vinagi 6te me obi4a.....Stana mi mn gadno, 4e ne moga da mu otvurna ( no az naistina ne moga ) predi okolo 1 sedmica bqhme na ekskurziq...taka se slu4i 4e trqbva6e da sme v 1 staq v spalnqta....Toi me gu6na i taka 6tqhme da si zaspim....No po edno vreme toi zapo4na da me celuva, a az ne se otdrupnah....zapo4na da sliza nadolu, nadolu...svali mi pra6kite i natatuk se se6tate....A az ne se otdrupnah sled kato se puhna 2 ta prusta v men az go otblusnah i ne mojeh da povqrvam izob6to kakvo pravq ( a v staqta ima6e i dr hora, koito slava bogu spqha).....Tova e6e izvrateno! No be6e mn qko ( kakto se dose6tate)Cqla no6t si govorihme za tova, a na sledva6tiq den pak....az nqkak si ne mojeh ve4e da go gledam sus su6tite o4i! A povqrvaite toi mi e adski dobuyr friend , no ne bih trugnala s nego, dori da znam 4e bi me obi4al pove4e ot polovinata mi gadjeta!Sled tazi "slu4ka" se gledame stranno i se opitvame da go zabravim,no e trudno Znam 4e toi ne go e napravil, za6toto e iskal da se vuzpolzva ot men, a prosto za6toto ne e mogul da se sdurji i da se otdade na momenta! a z6to ne go sprqh Znam 4e takiva ne6ta se slu4vat po princip, no pls mi kajete kak tova da ne ni pre4i i kakvo da pravq????
    НЕ СИ МНОГО УМНА
    za6to taka misli6 Izvinqvai, no imam problem i tursq podkrepa! sumnqvam se 4e ti nikoga ne si pravil glupostii

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    aaa az ne sum naqsno kakvo to4no e "shpakla" ?
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

според мен ти не си направила нищо лошо просто сте се отдали на момента това е за което явно съжелявате

Ако питаш мен трябваше да го оставиш да направи каквото му е било на акъла и после да излезете за по една цигара навън В крайна сметка за секс по приятелски не сте ли чували бе хора!

В крайна сметка за секс по приятелски не сте ли чували бе хора!
    Чувала съм, но не го приемам когато единият от двамата или двамата имат връзка с друг човек. Ако единият от двамата или двамата имат връзка (имам предвид с друг човек, не помежду си) за мен си е чиста изневяра.
    Създадох те от сънища и думи, от багри, от мечти и от безумие. Единствен ти да бъдеш на Земята, тъй както е единствена Луната.

Сексът и любовта са савсем различни неща.... Не смесвай понятията... Когато правиш секс, правиш секс. Когато обичаш и чувстваш, обичаш и чувстваш А какво е лошото от време на време да спиш с някое бившо гадже например ...

Цитирай Първоначално написано от malkoto_kurve
    Сексът и любовта са савсем различни неща.... Не смесвай понятията... Когато правиш секс, правиш секс. Когато обичаш и чувстваш, обичаш и чувстваш А какво е лошото от време на време да спиш с някое бившо гадже например ...
    edin chovek koito da gleda realno na jivota .. bravo bravo .. =D>
    Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...

Zwu4imi kato otg na ne6to koeto bqh 4ela istoriqta mi zvu4i shodna s edno mom4e deto lizalo nai dobrata si pr... se6tatelise

Няма нищо извратено. Всички го правят. Неможеш да го забравиш защото мислиш, че е станало нещо кой знае кво. А това не е така. Немога да разбера защо искаш да го забравиш? Има мн най-добри приятели (момче и момиче), който го правят без да му обръщат много внимание, просто ей така за удоволствието и толкова... Приеми го просто като случка, в която сте си доставили взаимно удоволствие (или поне той на теб) и толкова... Правиш от мухата слон...

Цитирай Първоначално написано от Edna`Ot`Vsichki
    edin chovek koito da gleda realno na jivota .. bravo bravo .. =D>

Мерси за искреността!

Когато обичаш и чувстваш как ще отидеш да правиш секс с друг...те нещата са свързани...или си имаш приятел и го правиш само с него...всички др варианти са просто изневяра...

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LilitoO
    Когато обичаш и чувстваш как ще отидеш да правиш секс с друг...те нещата са свързани...или си имаш приятел и го правиш само с него...всички др варианти са просто изневяра...
    A, ти не виждаш ли ника, на тази, с която спорищ?
    По темата: Станалото-станало. Няма какво да направиш... Просто забравяте за това и повече не говорите за него и толоз...
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Цитирай Първоначално написано от jony
    По темата: Станалото-станало. Няма какво да направиш... Просто забравяте за това и повече не говорите за него и толоз...
    Джонка, стой си девствен, никой не те пита теб

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Aз, как ще си стоя, това си е мой проблем
    А, ти отивай, на магистралата, че май закъсняваш... Да не те наказват с джедайска пиш*а в задни*а
    Айдеееее, ама от пик*и тука...
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Aз, как ще си стоя, това си е мой проблем
    А, ти отивай, на магистралата, че май закъсняваш... Да не те наказват с джедайска пиш*а в задни*а
    Айдеееее, ама от пик*и тука...
    Където искам там ще ходя. Само че където и да ходя каквото и да правя все съм в 5та серия и с нови парцалки всяка седмица. А ти какво... в къщи си седих мастурбираш и си мислиш как да забиеш някоя мацка ама не ти се получава за съжаление

Guest
    щом си си му позволила си изневерила при което следва късаш с сегашното си гадже и тръгваш с него ще ти е много яко обещавам.
    Другата алтернатива е да спреш дори да го поздравяваш и квот станало станало

Град
    Бургас
    Абе квото си е било на ексукрзията си остава там.. връщаш се и си продължаваш живота.. ..Ние колко неща сме правили по екскурзиите...леле..цели оргии.. Та ти са за т'ва ли ше се косиш...

Случилото се вече не може да бъде променено. Сега или ще се опитате да го забравите и да продължите да пддържате приятелството си, все едно нищо не се е случило, или това ще развали приятелството ви.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Където искам там ще ходя. Само че където и да ходя каквото и да правя все съм в 5та серия и с нови парцалки всяка седмица. А ти какво... в къщи си седих мастурбираш и си мислиш как да забиеш някоя мацка ама не ти се получава за съжаление
    =D> =D> =D> Браво ето едно момиче, което си знае цената! Браво

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от .:AdElInA:.
    според мен ти не си направила нищо лошо просто сте се отдали на момента това е за което явно съжелявате
    к*рви сте !!
    кажи го това на нейното гадже ?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Цитирай Първоначално написано от .:AdElInA:.
    к*рви сте !!
    кажи го това на нейното гадже ?
    e to se4ga6noto mi gadje ( na 20 e) mai hodi s men samo zaradi samiq sex....tajka 4e .....nqma kvo da mu obqsnqvam

Фен
    Град
    BG
    Очакваш това да не ви пречи ... да си продължите сякаш нищо не е било?! не искам да те разочаровам, но това е невъзможно. Когато в едно причтелство се намесят чувства, секс и прочие....то отива по дяволите .... просто така се плучава
    И между другото, не смятам, че в цялата история има нещо извратено ....
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Цитирай Първоначално написано от slan4evo_momi4e
    Очакваш това да не ви пречи ... да си продължите сякаш нищо не е било?! не искам да те разочаровам, но това е невъзможно. Когато в едно причтелство се намесят чувства, секс и прочие....то отива по дяволите .... просто така се плучава
    И между другото, не смятам, че в цялата история има нещо извратено ....
    За съжаление си права. Поне го знам от личен опит, че когато се появят чувства а след тях и секс /е при мен не е имало секс защото осъзнавах че правя грешка и не ми стана ама все пак нещата отидоха до там/ нещата с приятелството отиват подяволите.
    Каквото и да стани, вдигни глава и погледни напред.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си