.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50

Тема: Izvrateno li e?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_kurve
    Сексът и любовта са савсем различни неща.... Не смесвай понятията... Когато правиш секс, правиш секс. Когато обичаш и чувстваш, обичаш и чувстваш А какво е лошото от време на време да спиш с някое бившо гадже например ...
    Лошо е, ако си имаш гадже или той си има такова.
    А по темата-много ги мразя тея работи-приятелски секс, ние сме просто приятели, ама аз го обчам, той ме обича, ама сме приятели. Приятелство между момче и момиче не може да има, ако има чувства в някоя от страните. то и по принцип е невъзможно де, но все пак имам приятели момчета. На тях обаче гледам точно като на момичета-пием си, забавляваме се, ку,понясваме си, говорим си, спорим си, но без да прекрачвам границата, деляща чисто приятелското общуване и флирта. на първо време не бих легнала в 1 легло с някой от приятелите си. това ти е било грешката. От 20 човека точно с него ли намери да си легнеш?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от jony
    Цитирай Първоначално написано от jony
    Цитирай Първоначално написано от LilitoO
    Сексът и любовта са савсем различни неща.... Не смесвай понятията... Когато правиш секс, правиш секс. Когато обичаш и чувстваш, обичаш и чувстваш А какво е лошото от време на време да спиш с някое бившо гадже например ...
    Когато обичаш и чувстваш как ще отидеш да правиш секс с друг...те нещата са свързани...или си имаш приятел и го правиш само с него...всички др варианти са просто изневяра...
    A, ти не виждаш ли ника, на тази, с която спорищ?
    По темата: Станалото-станало. Няма какво да направиш... Просто забравяте за това и повече не говорите за него и толоз...
    Джонка, стой си девствен, никой не те пита теб
    Aз, как ще си стоя, това си е мой проблем
    А, ти отивай, на магистралата, че май закъсняваш... Да не те наказват с джедайска пиш*а в задни*а
    Айдеееее, ама от пик*и тука...
    Където искам там ще ходя. Само че където и да ходя каквото и да правя все съм в 5та серия и с нови парцалки всяка седмица. А ти какво... в къщи си седих мастурбираш и си мислиш как да забиеш някоя мацка ама не ти се получава за съжаление
    Знаеш ли как се нарича жена, която прави секс за материални облаги?
    Аз пък да ти кажа ли къде се намирам след секс? не е в нови парцалки или лъскави коли, а в обятията на някой, който ме обича, който аз обичам и , с който се чувствам, че имам всичко на света.

spored men ne e izvrateno..mom4eto te obi4a i ne e moglo da se ydarji...a nai dobre 6te napravite ako sednete i ogovorite mn seriozno po tozi vapros...i se izqsnite...yspeh stiskam palci
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от cacegka_3a_cekc
    spored men ne e izvrateno..mom4eto te obi4a i ne e moglo da se ydarji...a nai dobre 6te napravite ako sednete i ogovorite mn seriozno po tozi vapros...i se izqsnite...yspeh stiskam palci
    Govorihme cql edin den!( na sledva6tiq) i az mu kazah 4e tova e ilo gre6ka i da ne si misli 4e mu davam nqkvi nadejdi....a toi kaja 4e izbora si e moi otnosno priqtelstvoto ni I da otbeleja 4e ne stignahme do samiq sex!

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    samo az li zabelqzvam 4e edno mom4e beshe napisalo sushtata istoriq mai i dvamata ne znaqt 4e pi6at tuk ....
    No matter where you go, there they are...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от _crazy_baby_
    samo az li zabelqzvam 4e edno mom4e beshe napisalo sushtata istoriq mai i dvamata ne znaqt 4e pi6at tuk ....
    znam 4e moje da ne go napravi6, no pls mi prati link na negovata tema molqq te!Nie si govorihme 4e moje da go napi6em nqkude i da vidim dr hora s toq problem

Град
    Русе
    amiiii 4esno kazano nz dali shte q namerq temata no shte potursq

Аз ще те съветвам едно нещо...ако ти е толкова близък приятел НЕ ПРАВИ ПОДОБНИ НЕЩА.....За малко щях да загубя най-добрата си приятелка заради една любовна прищявка..

Град
    Русе
    ami sry macka tursih q ama ni6to ne namiram

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    Spored men ne e nikak izwrateno.Momcheto wlubeno w teb,na edno leglo ... kak da ne mu doide tazi ideq w glawata.Ima 2 wariqnta sega .. ili shte si razwalite priqtelstwoto,ili shte se prawite che nishto ne e stanalo ... shtom ti ne otgowarqsh na chuwstwata mu .. ne wijdam dr wariqnti ...
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Guest
    ama naistina mi e tupo a i nqma kak s leka ruka d a za4erknr6 edno priqtelstvo, nali?

Nz kvo da ti kaja... az nikoga ne bih go napravila s nai dobriq mi fr!!
    Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....

Цитирай Първоначално написано от RhytmiX
    aaa az ne sum naqsno kakvo to4no e "shpakla" ?
    шпалка брат да лижеш на твоята приятелка гладко избраснатата путкаааа
    Йо, йо, йо брат ми е кравар, а аз съм рапър!!!!
    "Аз сам различен фотогеничен
    за хейтарите зривът е пластичен,
    жените ме харесват,но аз не съм красавец аз съм квартален мерзавец!

milo4ka 4oveka te haresva i iska da ste ne6o pove4e ot fr a tva nikak ne e izvrateno daje si e super qko....
    Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.Настоящето е това, което минава неусетно покрай нас, докато премисляме миналото и се тревожим за бъдещето!!!!!
    P.S.Най-хубавият ден - днешния.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от *b0gInQtA`na`SeXa*
    milo4ka 4oveka te haresva i iska da ste ne6o pove4e ot fr a tva nikak ne e izvrateno daje si e super qko....
    и аз съм на същото мнение

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LilitoO
    Когато обичаш и чувстваш как ще отидеш да правиш секс с друг...те нещата са свързани...или си имаш приятел и го правиш само с него...всички др варианти са просто изневяра...

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Домързя ме да чета всички коментари, затова съжалявам, ако ще повторя някого.

Искам само да ти кажа да не се притесняваш!
    Първо, няма нищо извратено в това. И аз да бях на мястото на това момче, и аз щях да постъпя така. Напълно логично е след това, което си написала.

Второ, не искам да съжаляваш. Човек трябва да съжалява за това, което не е направил, а не за това, което се е случило.

Разбери, че всяко малко приключение си има своя чар. Това може би ще ви сближи още повече.
    Всяко зло за добро са казали хората и са прави.

Сега ви е сконфузно и кофти, но ще видиш, че това ще отмине и после всичко ще е окей.
    Поне така смятам аз.
    Запомни това като един сладък момент, изпълнен с любов и нежност от негова страна.
    Не си струва да си прецаквате приятелството.

Айде сега оплювайте на воля!

Град
    Нарния
    Абе просто са се поувлякли малко хората

Град
    Някаде по Дунав
    Не не е извратено,ако е какво да кажат хората, които искат да лижат братовчедите си или тези,които карат приятелка си да пишка в/у тях
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Не се притеснявайте от това което сте направили слушай какво ще ти подскаже сърцето и дано вземеш правилното решение :P

Ч

Бих се избъзикал с теб, ама ти беше толкова искрена, че не мога.
    Според мен не е извратено, но има нещо ужасно в цялата история. И ужасното нещо, както в повечето случаи са чуствата. Чуствата на момчето към теб през тази година най-вероятно са останали. Затова и сте станали приятели. Той целенасочено е искал да се доближи до теб, без значение по какъв начин. Човекът е бил влюбен. Таял е чуствата си дълго, понеже след като веднъж ги е бил споделил е бил наранен. И накрая, когато се е доближил толкова до теб и психически и физически, когато обстановката е била предразполагаща, той е направил това, за което си е мечтал толкова време. Поне до някъде го е направил.
    Това е моето мнение и аз само го споделям, не искам да го налагам на феновете на приятелския секс, който според мен съществува по принцип, но не и в този случай.

Супер фен
    Град
    Венера

Re: Izvrateno li e?

Цитирай Първоначално написано от EMO_ULTRAS

НЕ СИ МНОГО УМНА

KOЛКО СИ МИЛ!
    Аз в повечето случаи минвам с ' ТЪПА СИ '
    както ще миа и сега.. Казал си й го доста тактично

spored mene 6tom ne si se drupnala qvno ti e haresalo da spi6 s nqkoi nezna4i 4e trqbva da go obi4a6.kakto razbiram s gadjeto si ne pravi6 takiva raboti qvno nai dobriq ti priqtel vse pak te privli4a.......normalno e prosto my se otdai ako ne ti haresa ni6ty nemoje6 da zagybi6 spox....
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Имах подобен случай много кофти беше след случката Добре че момчето е супер и все още сме добри приятели
    ...it's WilD ObseSSioN...

Spored mene nqma ni6to lo6o nali ste si nai-dobri priqteli i trqbva da se razbirate.POnqkoga e po-lesno da se sazdade priqtelstvo m/u mom4e i momi4e kogato m/u tqh e imalo ne6to.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си