.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    kofti`mi`e
    Guest

obidiha me mn gadno

eba mi se maikata s izvinenie neska me obidiha po mn gaden na4in i mi srinaha i gordostta do nqkyde, nare4e me edin, koito obi4a da obijda horata s opedelenoto edi si kakyv ''travestit'' na 2-3 pyti se obyrna taka toi e mn po-golqm ot mene i e absurd da trygna da go udrqm, no e mn t1po kopele i obi4a da obijda tova stana predi priqteli, edna priqtelka mi kaza, be kak 6e mu obry6ta6 vniamnie, toi e tolkova prost i mi se skara dori, no na mene mi stana mn gadno i ot obidata s16to i mn se qdosah super gadno mi e moje bi prili4am na travestit ili nz prosto za6to me nare4e taka ot tova mi stava super gadno za6to taka me nare4e po4ti ne se poznavame nz prosto mn mi e kofti posle kaza da ne sym se obidil, 4e se bil bazikal i taka narejdal ama na mene mi e mn kofti za6to 6e me nare4e taka

Guest
    Оф какво си се засегнал толкова не мога да разбера...т'ва е все едно някой да ти каже ' да ти е** майката'...просто начин на изразяване

Guest
    Hhaha, kvo ti puka, kvo ti e kazal niakav koito dori ne haresvash?!
    Spored men mn se vliaesh ot chujdoto mnenie

Guest
    taka e typo mi stana da me narekat taka mn se zasegnah!

ebati nasraniq si nemi puka na kolko e otivam i mu pryskam pa4ata !!!!!!!!!!!!!

Guest
    mn se travmirah ne znam za6to, v depresiq izpadam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си