- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kudrava kosa s breton
ei pls kajete mnenie dali kato sum s kudrava kosa 6a e dobre s breton mn iskam da se podstri6a oba4e si mislq 4e bretonq trqbva da se izpravq postoqnno s presa![]()
Е чи аз от де да знам ще ти отива ли![]()
Момент! Познавам една екстрасенска, ще и звънна веднага да я питам дали ще ти отива!
pifi se pravi na ostroumenПървоначално написано от Pifcho
![]()
pohvalno =D> =D> =D>
![]()
a ti na kakvo 6te se napravi6? na gei? to nqma nujda ti si si takav
miliq,nqma nishto sramno,che obichash da oblichash na mama gashtiteot koga taka be,Fifi..ops pifiПървоначално написано от Pifcho
![]()
stava li da ne se obijdate tuka 6oto az sum pisala tema i tq e kudrava kosa s breton a ne psuvni i obidi pls proqvete razbirane
ne sum vinoven 4e 4oveka ima nujda da si izlee mukata tuk, da ne misli6 4e mu e lesno sled tolkova tormoz![]()
mi pi6ete po temata ne se obijdaite
toq sociopad ne e do6al da pi6e po temi, do6al e vav foruma da izbiva kompleksi gorkiq, pita jenite za goleminata na 4a6kite im, za obikolkata na gardite im.... sigurno mastrubira na tiq raboti...golqma tragediq mani
shte me razplacheshПървоначално написано от Pifcho
![]()
i ot koga taka?
Още малко продължи(пифи) в същия дух,и ще имаш бан
![]()
Сега по тематаАко попринцип ти отива бретон,подстрижи се.Но задължително трябва да се изправя всеки ден със сешоар и четка или преса.Ако пък сметнеш,че не ти отива,но вече си го подстригала,просто го накъдри и той ще се слее с косата ти
Проблем не виждам
![]()
e_l_i_z_a sled kato ne sum vlizal v tupiq vi forum 2 godini misli6 li 4e me interesuva kvo 6e imam? ne6to mi se struva 4e ne si v 4as s problema na 4oveka moito momi4e, razgledai malko drugite temi i togava se izkazvai i izbegvai da zapla6va6 s ban
a su6to taka izbegvai da mi vika6 'pifi' ne sum te 4ukal nali ma?
И моята коса е къдрава но се престраших и си направих бритон.Първите 4-5 пъти го изправях после той сам си влезе в норма и не се къдри толкова за което се радвамПървоначално написано от ndenceto
Ако ти е толкова къдрева обаче едва ли ще стане прав
![]()
Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!
Сложи снимка, за да видим колко точно е къдрава и каква е формата на лицето ти.