.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: piersing

BeBeTo_1936
    Guest

piersing

znam 4e temata moje bi ne e za tuk no bih iskala da vi popitam ako si probiq ezika no neiskam roditelite mi da znaqt vsa6tnost maikami znae no ba6tami ne razbira a toi ne raboti i po cql den si e v nas a nali kogato se probie6 naduva6 se fafli6 i kak moga da go skriq ot nego za da ne razbira?MERSI PREDVARITELNO! [-o< [-o< [-o< [-o<

Ми не всеки се надува, ако не се надуеш няма да фъфлиш. Ако можеш мини с номера че смучеш бонбонки
    аКо дРуГа Те ПоГлЕдНе, КаЖи и Че Ще РеВнУвАм.. АкО Ти КаЖе,Че Те ХаРеСвА,и КаЖи чЕ СъЩеСтВуВаМ...АкО ПоисКа Да БъДе С ТеБ...КаЖи и чЕ Ще я НаМеРя.

Голям фен
    Надупчи си главата,барем ти дойде малко мозък!
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Супер фен Аватара на Sarabi
    Хъх, винаги има някакво фъфлене. Дори и минимално. Какво ти пречи да кажеш на баща си и да си нямаш проблеми? А ако пък толкова ти пука какво си мисли баща ти по- добре не си прави пиърсинг, щом мнението му е по- важно от желанието ти.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си