.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    denitoooo
    Guest
    Az za kakvo da m,u se izvinqvam nemojah da razbera tozi koito trqbva e toi ne aZ pone az mislq taka.. sq obadih mu se v4era tam1n patuvashe za varna .. i soshti mi pisa 4e e tuka i kaza 4e 6te se obadi dneska ili utre da se vidim da vidim.. kakvo 6te vidim.. ahah pff nz nqmam nikakvi nadejdi ve4e

Цитирай Първоначално написано от neverand
    Кво ти пречи да му се обадиш и да му кажеш,че съжаляваш че си постъпила толкова глупаво и го покани на по едно кафе да му се извиниш нищо не ти пречи,смелост малко
    Еми и според мен тря да събереш малко смелост и да го поканиш да се видите. Като те пита защо, просто му кажи, че тря да му кажеш нещо важно, и не търпи отлагане. Очи в очи и ник'ви чатове и тем подобни комуникации.

Цитирай Първоначално написано от denitoooo
    Az za kakvo da m,u se izvinqvam nemojah da razbera tozi koito trqbva e toi ne aZ pone az mislq taka.. sq obadih mu se v4era tam1n patuvashe za varna .. i soshti mi pisa 4e e tuka i kaza 4e 6te se obadi dneska ili utre da se vidim da vidim.. kakvo 6te vidim.. ahah pff nz nqmam nikakvi nadejdi ve4e
    Ами ако постъпваш така,просто забрави,има ли значение,кой е виновния,важното е че ТИ искаш да си с него,нали така? Щом трябва се извини.
    нямам повод да сънувам....

Град
    Приморско
    ami ti ot kade si sigorna che toi naprimer e skusal sus serioznata si priqtelka ? a kolko godishen e brat mu s koito si hodila?Az mislq che seriozno trqbva da si pogovorite edin den i to skoro za da ne se izmuchvash tolkova mnogo!Popitai go toi kakvo iska ot teb i ti mu kaji kakvo iskash ot nego vruzka ili priqtelstvo i se overi che okonchatelno e skusal s priqtelkata si a i drugiq problem naistina moje da e brat mu zashtoto kolkoto i da e te sa BRATQ uspeh
    Любов е, когато не искаш да си лягаш да спиш, защото реалността е по-прекрасна от сънищата.

denitoooo
    Guest
    mI TOI 100% e sk1sal s priqtelkata si tova ne me pritesnqva naistina e t1po zaradi rbat mu nz hora mn mi e kofti zashtroto nz kak 6te go prieme kato mu priznaq si4ko

denitoooo
    Guest
    OSTAVIH go na proiera zvola.. v4era hodih na basein toi bil na rabota ... kazah mu hubu sprqh da se zanimavam s nego..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си