Znam,che ste me oprekvate ot postapkata mi..no se nadqvam i da se namerqt takiva ,koito da me razberat..Problema mi e ,che hodq s gadjeto ,na nai-dobrata mi priqtelka...neinoto gadje!Tq ne znae,dori ne podozira... Ne znam kak stana,no Toi me obicha,pove4e ot neq..i az go obicham stra6nomnogo!Znam,che nee 4ecno,4e postapvam egoisti4no i losho..no ne moga da spra..ne moga da ostavq nai hubavoto ne6to v jivota mi ,zaradi nai dobrata mi priqtelka.. Chustvam se mnogo jalka..Ne iskam pove4e da go pravq!Tolkova sum jalka,4e ne moga da i go kaja v ochite..a se darja vse edno ni6to nqma.. Ne me oprekvaite,za6toto neznaete kak se 4ystvam az,kak se 4ystvame Nie s nego..Boli me mnogo za neq, 4ustvam se kato bokluk,kato kurva...No ponqkoga izpitvam stra6na zloba...kogato gi vidq zaedno i tq go celuva pred men,kogato mi govori za nego..stavam nervna i mi ide da q ubiq ponqkoga.ot revnost .....ohh tova ne sum az... Neznam kakvo stava s men..Do koga ste q laja,nai dobrata mi priqtelka,momi4eto s koeto vinagi sum bila zaedno.....Do koga ste pobesnqvam kogato mi govori za Moqta lubov?!..Do koga ste izdarja taka...molq Vi kajete mi kak da postaqp,kakvo da napravq...ne moga da varna vremeto nazad..no ne moga i da prodalja napred.. Az sum edno dolno,egoistichno momi4e keoto misli samo za sebe si ...tova sum az!