.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Guest

E ve4e sym obeden 4e nqma takova ne6to

E*asi maikata vi kazvam ve4e edno momi4e sym siguren da nqma koeto :
    Da me haresva takyv kakyvto sym
    Da me uvajava
    da mi kazva istinata kakvo misli
    .. da e privurzano kym men i kato hodim pove4e da ZNA4A POVE4E ZA NEQ OT DRUGITE MOM4ETA
    TOLKOVA MNOGO LI ISKAM WE DA MU *BA MAIKATA ?!?!?!?!?!?! tOLKOVA LI E MNOGO ZA EDNO MOMI4E TOVA KOETO ISKAM ~!?!?!
    ILI PONE AKO NE E DRUGO ISKAM SAMO POSLEDNOTO DA ME MISLI ZA GROZEN IZROD AMA PONE DA ZNA4A NE6TO ZA NEQ BAHTI

Guest
    Споко и аз имам подобен проблем ама кво да се прави... не го приемай лично Зимай квото можеш от нея, докато си намериш по-добра.

Е неможе никое момиче да не те харесва какъвто си.Просто не си срещнал подходящата
    just a kid۵

Мега фен
    Град
    София
    Ееее споко бе момче! Яко си подпалил моторетката
    Не всички момичета са такива!!!!! Не си попаднал на свестни момичета ,а и фалове винаги стават
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен
    mi moita mi dava vsi4ko koeto iskam ama mi izneverqva i si misli 4e ne znam ama na men ne mi puka

Град
    Бургас
    Споко пич, и аз бех така...
    Първо почна да не ми пука, станах някав сериозен такъв, не обръщах внимание. Тогава пък решиха да ме харесват момите. Е, да ама на мене вече не ми пукаше за тях.. повечето бяха тъпи п***и (sry за израза)де. Но ето че се намери момиче което да ме обича истински, па и аз взех че се влюбих. И сега вече 8 месеца заедно. Преди това най-дългата ми "връзка" беше 2 седмици.

Та...
    1. Ще намериш правилната, все някога.
    2. Това че когато се правиш на недостъпен, те харесват повече... е вярно. Ако ги търсиш... нема дойдат. Това се отнася за голяма част от момичетата де (average type). Но наистина заслужаващите момичета не са такива.

Късмет!
    To live, is to suffer. To survive, that's to find meaning... in the suffer.

Може би просто ти си човек, който не заслужава уважение.
    Замислял ли си се, че може би проблема не е изцяло в околните, а може да се корени в теб?
    Замислял ли си се, дали би уважавал човек, който поства тема "момичетата не ме уважават" в интернет форум?
    Може би е време за промяна?

Град
    При сенките

Re: E ve4e sym obeden 4e nqma takova ne6to

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    E*asi maikata vi kazvam ve4e edno momi4e sym siguren da nqma koeto :
    Da me haresva takyv kakyvto sym
    Da me uvajava
    da mi kazva istinata kakvo misli
    .. da e privurzano kym men i kato hodim pove4e da ZNA4A POVE4E ZA NEQ OT DRUGITE MOM4ETA
    TOLKOVA MNOGO LI ISKAM WE DA MU *BA MAIKATA ?!?!?!?!?!?! tOLKOVA LI E MNOGO ZA EDNO MOMI4E TOVA KOETO ISKAM ~!?!?!
    ILI PONE AKO NE E DRUGO ISKAM SAMO POSLEDNOTO DA ME MISLI ZA GROZEN IZROD AMA PONE DA ZNA4A NE6TO ZA NEQ BAHTI
    Nadali si hodil nqkoga s momiche koeto te haresva,nqma znachenie sigorno greshish nqkade pri zapoznanstvoto vi davahs i nqkakv povod za da pravi taka zamisli se v/u tova koeto pravish kogato se zapoznaesh s edno novo momiche,i da znaesh dosta dulgo ste tursish dokato namerish istinskata..;/
    Requiem for a dream....

Град
    При сенките
    Цитирай Първоначално написано от Няк'къв Гост
    Замислял ли си се, че може би проблема не е изцяло в околните, а може да се корени в теб?
    Замислял ли си се, дали би уважавал човек, който поства тема "момичетата не ме уважават" в интернет форум?
    samo deto ne mu kaza da skochi ot 10-tiq etaj..
    Requiem for a dream....

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Feel Lonely
    samo deto ne mu kaza da skochi ot 10-tiq etaj..
    Ми то това му е истанало в общи линии.

Пич наистина имаш нужда от промяна.В смисъл явно не си си заслужил обръщението,ама айде...

Има си някои много интересни книжки създадени с идеята да се самоъсъвършенстваш. Промяната няма да дойде от израза "Аз ми аз от утре ще..." Трябва ти нещо по-сериозно. Ако искаш пиши ЛС или в skype може да си поговорим и да ти пратя тва-онова.

Решението на проблема ти със сигурност не е да не му обръщаш внимание и да го подминаваш,защото той няма да си мине сам.
    Мне,така само се бяга,така че най-малкото което можеш да направиш е да се бориш за уважението на другите.

Град
    Varna
    Подкрепям това мнение!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на koalka
    Има такива, уверявам те, но са все по-малко срещани.

Guest
    благодаря ви много не че ми пука неска ама както и да е

:)

Има такива които да не ти гледкат джоба,но са много малко!Повечето сега си гледат интересите,но чесно да си кажа,от едно момиче не искам нищо повече от секс!Всичко е до внушение!Любов ли?хахахахахах,да бе,да!!

Град
    При сенките

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от poldiboy
    Има такива които да не ти гледкат джоба,но са много малко!Повечето сега си гледат интересите,но чесно да си кажа,от едно момиче не искам нищо повече от секс!Всичко е до внушение!Любов ли?хахахахахах,да бе,да!!
    Tva e deistvitelnata istina... za jalost..
    Requiem for a dream....

Абе Гостче, я не дрънкай глупости. Едва ли някой от приятелите или приятелките му би разбрал че пише тук, а и едва ли го бърка какво мислиш ти например.
    Направих си един експеримент. За 6 месеца ходих с 3 момичета. За първите две давах всичко и ги уважавах държах се прекрасно и т.н. Оставиха ме за месец. Третата всяка нощ реве че съм я наранил - хаха. Еми още е с мен. Ама си трая никой не знае за тва.
    Секи да си прави изводите.
    Сигурно и тя пуска теми в някой тийн форум що приятеля и се държи така ама тя много го обичала. Еми през куpа ми е.

Промени си стила пич. НЕ мое секи път на сека да разпрааш едни и същи заучени фрази , комплименти и разни там докосвания и ала бала. Тря промяна, е тва тряя.

Цитирай Първоначално написано от Digital
    Абе Гостче, я не дрънкай глупости. Едва ли някой от приятелите или приятелките му би разбрал че пише тук, а и едва ли го бърка какво мислиш ти например.
    Уф, нали всеки кат' отвори тема тук иска мнение, ве пикльо? Е - моето мнение се формира от това, което мисля. Уау, логика.
    И не става дума за това, дали някой от приятелите/ке му ще разбере, че е писал тема тук, става дума за това какъв човек е изобщо. Честито, успял си да не схванеш абсолютно нищо от пост-а ми.

А относно малкия ти "експеримент" - уау, ти си истински мъж!

Уф, нали всеки кат' отвори тема тук иска мнение, ве пикльо? Е - моето мнение се формира от това, което мисля. Уау, логика.
    И не става дума за това, дали някой от приятелите/ке му ще разбере, че е писал тема тук, става дума за това какъв човек е изобщо. Честито, успял си да не схванеш абсолютно нищо от пост-а ми.

А относно малкия ти "експеримент" - уау, ти си истински мъж!
    Уау, затапи ме.

Град
    Бургас

"_^

Направих си един експеримент. За 6 месеца ходих с 3 момичета. За първите две давах всичко и ги уважавах държах се прекрасно и т.н. Оставиха ме за месец. Третата всяка нощ реве че съм я наранил - хаха. Еми още е с мен. Ама си трая никой не знае за тва.
    Секи да си прави изводите.
    Това наистина донякъде е така. Но не винаги. Това че ако си лошо копеле... зъл, недостъпен, ще ти се лепят. Но ще ти се лепят кои? -Глупавите шматки.
    Аз примерно, давам всичко за моето момиче, и вече 8 месеца (и половина) сме заедно. Обичаме се... караме се... правим любов. Всичко си е до човека. Аз намерих правилното момиче, и се радвам.
    Приятно търсене!
    To live, is to suffer. To survive, that's to find meaning... in the suffer.

Супер фен
    Ами аз специално съм много свясно момиче,и знам,че има и други такива!А ти просто явно си случвал наааа кучки =D> \/
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си