.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

пОмагАйТЕЕЕ:)

Значи утре съм дама на бал, и съм с една рокличка, ама като погледнах прогнозата ... май няма да ми е мн топличко ... и се чудя какво да облека за да не ми е студено.. роклята е официална и нз какво е подходящо... майка ми каза шал но пак ще замръзна...

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    мда.и аз за сако първо се сетих.все пак роклята е официална,така че не може да се съчетае с нещо друго от рода на суичър или яке.вземи сако!
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Само ръкави..? Аз съм им фенка на тях. Пък и го дават да не е много студено, ама дъжд..
    Взимаш си само ръкави и си готова, аз мисля така да ходя на един от баловете.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    На мен ми се вижда топло
    Зависи от модела на роклята....наистина шал или късо сако са най-добрите вариянти

Guest
    Има едни жилетки, предимно в бяло, но се намират и в розово и синьо понякога, предимно в булчинските магазини, но и из пазара на сергиите ги има на половин цена, със или без цип се предлагат... Едни такива пухкави са, как да ти обясня, абе влез в булчински магазин и виж. Топлят, готини са и са подходящи за официално, особено дългите, но са скъпички. Късите са по 25-30 лева, средните- 45, а дългите без цип, тип пелерина са около 50. Става дума за миналогодишни Варненски цени, сега може да е друго. Дано ти помогне

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Сложи си чорапогащник задължително, ако си с отворени обувки да е без ограничител на пръстите. А за отгоре ти казаха вече.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Снощи видях една абитуриентка, беше се наметнала със сакото явно на някакъв нейн съученик.
    Може като сте пред хотела (ресторанта) да се наметнеш със сакото на някой т вой познат, вместо да си даваш парите за такова дето ти казаха по-горе, пък и то тва ще ти трябва за не повече от час два.
    То ти като пиеш едно уиски (примерно), найш колко бързо ша се сгрееш. (макар, че алкохола отваря вътрешностите ти и така се създава илюзия, че ти е топло, ама иначе пак може да си настинеш, де).
    Хехе, поне ша си имаш спомен от настинката (евентуално ако настинеш).

Град
    Varna
    Слагай ватенката и да не ти пука........
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си