.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

Много ми е странно?

как може един мой съученик да е такъв идиот??? Уж мрази чалгата, пък знае всички чалгарки? Не ми се струва логично? И странното е, че е фешън и слуша хаус и техно. А тези хора обикновено срлушат и чалга. Явно е просто скрит чалгар... Возим се с него веднъж в тролея и шофьора надул някаква чалга и лепнал плакат на някаква певица и този моя кретен ми вика: "Знаеш ли коя е тази певица?", аз викам: "Не", а той: "Това е Малина.". Мале, как може да е толкова тъп? Уж не слуша чалга, пък знае всички чалга певици и техните албуми!

Иии какво по-точно трябва да направим ние?..
    100% me. Sorry!

I can't remember how this got started,
    But I can tell you exactly how it will end. (:

Свърталище на Луди

Guest
    Ами да коментирате подобна простотия и невежество!

е как няма да се знаят като навсякъде се говори за тях...
    признавам и аз слушам чалга понякога, но ме е срам да си пея или да слушам музика в рейса или на обществено място... обичам някой песни, но просто мразя певиците и не бих отишла на техен концерт, освен ако съм с плик на главата и бастун в ушите

Тцтцтц... нема оправия ей ...
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами да коментирате подобна простотия и невежество!
    Невежество?
    Човека просто е решил да се направи интересен като е казал, че мрази чалгата /нали вече стана модерно да се мрази../, но като е чул ориенталското звучене, просто не се е сдържал..
    Тъпо..
    100% me. Sorry!

I can't remember how this got started,
    But I can tell you exactly how it will end. (:

Свърталище на Луди

Град
    Plovdiv
    не мога да си обясня как може да съществуват такива хора уж я мрази пък ги знае....лелееееее въъъййй... тцтцтцтц възмУтена сам... наистина много сериозна тема...аз ся 3 дена няма да мигна и само за тва ще си мисля...

Guest
    Ами нормалните хора като не понасят нещо го игнорират. И чалгата не е навсякъде. Даже аси мисля, че Десислава беше по-достойна да спечели от някаква си селянка.

Guest
    Ами то този човек затова целия клас му се смее зад гърба.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Така е защото стана модерно да си Хейтър...

Голям фен
    Еми да ти кажа и аз знам всички фолк певици/не се гордея с това ест/ да,знам и някои песни.Много лесно се научават Така е щот до една година слушах чалга нон стоп ..ужас..а и аз слушам техно-кфо от това?

просто поредното позьорче. свиквай. такива много още ше ги има.
    иначе не виждам как да коментирам поведението и мисленето на 1.. фешън ако се осмеля пак да си кажа мнението - ше има много сърдити и осакатени...
    Live now.
    Use your brain later..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Така е защото стана модерно да си Хейтър...
    Мне и това вече е демоде

Мега фен Аватара на machoka
    като видя някъде написано 'фешън' или 'чалгар' и се сещам само да заключа темата.
    Тук може да е тийн форум, но това не означава че ще се пускат крайно ограничени теми, а на всичко отгоре ще искаш да сме съпричастни към това, че и да го коментираме.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си