.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Frenda mi spi s biv6ata mu...

Здравейте! Ето го и моя проблем. Разбрах от една приятелка, че френда ми спи с бившата си. Когато го попитах дали наистина е така той ми каза, че няма да ми отговори. Аз му казах да избира нея или мен. Той избра да остане с мен, но при едно условие: Да си прави каквото иска. Тогава аз му отвърнах, че щом е така, значи и аз ще си правя каквото искам. А той знаете ли какво ми отвърна? Каза ми: "Ако искаш после да ходиш само с очила." Освен този проблем имам още един. Имам вечерен час, който ми е до 23:00 най-късно 23:30. Това моя приятел също го дразни. Опитах се да му обясня, че нищо не мога да направя. Но той не може да ме разбере. Постоянно ми повтаря, че съм малка. Моля ви помогнете ми. Много го обичам и искам да съм си с него. Но с държанието му спрямо мен ме отблъсква.
    Това е ден, който никога не съм срещала.
    И ако тръгнеш,
    аз ще тръгна с теб.
    И ако умреш,
    аз ще умра с теб.
    Нека те хвана за ръка и да си вървим.
    Най-самотният ден в моя живот.

Зарежиго -знам , че ще е трудно , но ше ти мине.Щом тои не мже да те разбере за вечерния час значи не те обича ама до това за очилата го показва още повече ЗАРЕЖИГО !
    Обновения форум Teenproblem.com

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    E kakvo nqma da te otblyskva??To si e otblyskvashto!Ujas...Znachi moje da e s teb i da si pravi kakvoto si poiska,a ti?!Qvno ne mu puka mn mn za teb.Zareji go,tova si e tormoz.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на koalka
    Ти го обичаш, ама той за жалост не!Естествено, че няма да си признае като го попиташ, защото иска и двете да ви върти, така най-добре за него.Това, че те е заплашил, че ще ходиш с очила за мен си е супер просташко и направо е трябвало да го скъсаш.Предполагам те е излъгал и още е с нея, така че най-добре, колкото и да го обичаш, да се разделиш с него, защото той не държи на теб.

Zareji go,tova si e tormoz.
    така че най-добре, колкото и да го обичаш, да се разделиш с него, защото той не държи на теб.
    И те ти го казват
    Обновения форум Teenproblem.com

и от мен едно простичко съветче:ЗАРЕЖИ ГО!
    такова "гадже" не ти трябва.Бъди сигурна, че просто те използва щом те заплашва по тоя начин и иска да прай кот му скимне а на теб нищо не ти позволява.Тегли му една майна

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Щом не може да те разбере за вечерния час, някой друг ще те разбере!
    Щом те заплашва, ще си намериш друг, който да не те заплашва!
    Щом спи с бившата си, ще си намериш такъв, който да не спи с нея!

Винаги може повече и по-добро и ние трябва да се стремим към него.

Ти на тва твойто обич ли му викаш...

Град
    РЮАР
    Мацка той няма чувства к1м теб, убеден с1м..
    За мен това не е вр1зка, всеки да си прави каквото иска.. значи примерно може ти са спиш с някой и и той така така ли... т1по.. в так1в случай смис1л от тази вр1зка просто няма.По добре го зарежи и си намери друг, който ще те разбира и обича, по начин по който не те е обичал и разбирал този мухлио..

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Щом не може да те разбере за вечерния час, някой друг ще те разбере!
    Щом те заплашва, ще си намериш друг, който да не те заплашва!
    Щом спи с бившата си, ще си намериш такъв, който да не спи с нея!

Винаги може повече и по-добро и ние трябва да се стремим към него.

Ти на тва твойто обич ли му викаш...
    =D> =D> =D> izob6to o6te 6tom te e zapla6il e trqbvalo da skusa6 s nego

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Я го заеби тоя нещастник. Да ходи да се ебе с някоя курва, не заслужава да го обичаш. И това наистина си е тормоз!!! Що не му кажеш, че при още една такава реплика ще кажеш на баща ти да му пооправи фасона ?
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Голям фен
    Град
    trqvna
    хахаха веднага го зарязвай ще си намериш друг щом този недържи на теб

morta ragazza
    Guest
    ka 6e pozvolqva6 da te v1rti taka i ti da mu pro6tava6 .. q v ustata k1v e toi .. be zareji go izglejda ne d1rji na teb ..

Re: Frenda mi spi s biv6ata mu...

Цитирай Първоначално написано от mackata_vd
    Здравейте! Ето го и моя проблем. Разбрах от една приятелка, че френда ми спи с бившата си. Когато го попитах дали наистина е така той ми каза, че няма да ми отговори. Аз му казах да избира нея или мен. Той избра да остане с мен, но при едно условие: Да си прави каквото иска. Тогава аз му отвърнах, че щом е така, значи и аз ще си правя каквото искам. А той знаете ли какво ми отвърна? Каза ми: "Ако искаш после да ходиш само с очила." Освен този проблем имам още един. Имам вечерен час, който ми е до 23:00 най-късно 23:30. Това моя приятел също го дразни. Опитах се да му обясня, че нищо не мога да направя. Но той не може да ме разбере. Постоянно ми повтаря, че съм малка. Моля ви помогнете ми. Много го обичам и искам да съм си с него. Но с държанието му спрямо мен ме отблъсква.
    Аз оба4е имам 1 въпрос.Кое то4но ти хареса толкова много в него,4е да се влюбиш ?Лошото му отношение към тебе?Намеците му за насилие или това,4е ти изневерява ?Мили4ка осъзнай се ти заслужаваш нещо много ама много по добро! Огледай се света е пълен с мъже. Не се затормозявай толкова няма смисъл Пожелавам ти успех.
    Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!

Мега фен
    Град
    София
    Оффф според мене трябва да го эарежеш!Как така ще си прави каквото си иска...даже не се опитва да го скрие,каэал ти го е в прав текст....може би иэобщо не държи на теб и си просто една от всички...........!
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Иска да се мотаеш по улиците до никое време, иска да прави каквото си иска и ти го търпиш?! Заплашва те дори с бой?
    Момиче, отърви се от него, докато не е станало късно
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Фен
    Град
    До тебе... :)))
    1во той не те заслужава 2ро трябва да те разбира за вечерния час 3то с държанието си показва че не те обича и че не държи ан теб и сега следва извода от тези три неща ЗАРЯЗВАЙ ГО колкото и да е трудно...
    If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
    ------------------
    Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си