.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Деничка^^^мъничка
    Guest

има ли приятелство м/у f и m без чувства от едната страна?

Имам страхотни приятели(момчета) и няма някой от тях,който да не съм си харесвала...Въобще възможно ли е да има приятелство без чувства поне от едната страна?

Град
    При сенките
    Mi ne osvem ako momicheto ne e lizbiika,golemi shemeti sa te
    Requiem for a dream....

Нема начин, скачай

:)

Еми може и да има,но са много малко предполагам!И на мен ми се случва сега,супер добри приятелски взаимоотношения имам с приятелката си с която бяхме заедно около година и половина!Разбираме се перфектноСамо това се промени,че не сме заедно,иначе всичко друго си е по старому

Prinz Poldi

www.fresh-toni.org

t`va e super gadno 6toto pri nqkoi kogato 4uvstvata ot ednata strana se razkriqt vzaimootno6eniqta se preebavat

Мисля че може ако момчето и момичето се познават от малки и са като брат и сестра ама и при тези условия понякога изникват някакви чувства

Da ama tiq hora sa malky...

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Не, няма

Guest
    Ами според мен е възможно,щото са с едно момиче сме най-добри френдове,е преди я харесвах без да и го казвам и показвам ама все пак ...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами според мен е възможно,щото са с едно момиче сме най-добри френдове,е преди я харесвах без да и го казвам и показвам ама все пак ...
    Emi t`va zna4i 4e e nevyzmojno 6toto se pak i pri teb se e slu4ilo

Повече от фен
    това е 20 хилядната тема по тоя въпрос
    аз от моя скромен опит мога да кажа, че има, защото един от най-добрите ми приятели е момче и оределено не си падам по него, никога не съм си мислила за него като за нещо повече от приятел и с него е така. аз даже предпочитам приятелите момчета, някак повече доверие може да се има на момче.........

Цитирай Първоначално написано от mila_pila
    аз от моя скромен опит мога да кажа, че има, защото един от най-добрите ми приятели е момче и оределено не си падам по него, никога не съм си мислила за него като за нещо повече от приятел и с него е така. аз даже предпочитам приятелите момчета, някак повече доверие може да се има на момче.........
    ABSOLIUTNO SYGLASNA SYM!!!Na mom4etata moje da se ima pove4e doveriq pyk i se 4uvstvam po-dobre v tqhna kompaniq!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Нямъ.

Град
    гр. Пловдив
    то ако не сега, може след година, две, три, пет, десет единия от двама ви ще си даде сметка, че му давате толкова много така както никой друг ччовек на тая планета, и хоп, ае няма приятелство. Не си ли се замисляла.......

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    то ако не сега, може след година, две, три, пет, десет единия от двама ви ще си даде сметка, че му давате толкова много така както никой друг ччовек на тая планета, и хоп, ае няма приятелство. Не си ли се замисляла.......
    ами замисляла съм се, щото даже в момента съм свидетел как едно подобно приятелство преминава във връзка, но точно този човек не мисля, че някога бих могла да го обичам по различен начин и се надявам да не става никога, защото ми е много скъп като приятел и много го уважавам.

Град
    гр. Пловдив
    ами замисляла съм се, щото даже в момента съм свидетел как едно подобно приятелство преминава във връзка, но точно този човек не мисля, че някога бих могла да го обичам по различен начин и се надявам да не става никога, защото ми е много скъп като приятел и много го уважавам.
    И аз ще се надявам, защото мисля, че едно приятелство е много по-важно, отколкото една връзка!

..Макар, че като се омъжим, половинката ни ще е по-важна за нас, а с приятелите ще се виждаме по-редко, отколкото с мъжа.

Повече от фен
    ..Макар, че като се омъжим, половинката ни ще е по-важна за нас, а с приятелите ще се виждаме по-редко, отколкото с мъжа.
    ахахах ти много надалече се замисли хехее

vazmojno e da ima priqtelstvo,bez 4ustva az imam priqtel i to mn dobar vsi4ko mu spodelqm no nqma ni6to drugo osven priqtelstvo,za nqkoi moje da izglajda po savsem drug na4in,no nie prosto sme priqteli nito az nito toi izpitva ne6to drugo

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Няма, пате, няма. Свиквай, животът е гаден.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Незнаен
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sladuranata_891
    vazmojno e da ima priqtelstvo,bez 4ustva az imam priqtel i to mn dobar vsi4ko mu spodelqm no nqma ni6to drugo osven priqtelstvo,za nqkoi moje da izglajda po savsem drug na4in,no nie prosto sme priqteli nito az nito toi izpitva ne6to drugo
    Не можеш да бъдеш сигурна, че той не изпитва нещо към теб и може да се страхува да си признае за да не развали приятелството си с теб.

Приятелство м/у момче и момиче няма. То е до време след това все някой от двамата започва да изпитва чувства към другия. Може да се прави че нищо няма но в него има объркване (да му кажа или не). Ако не се изясните навреме няма оправия и този който изпитва чувства ще страда.

Това е моето мнение по въпроса

Spored men rosto nqma na4in pone ediniq da se vlubi v drugiq pri men se e slu4valo i se e polu4avalo mn kofti
    Правя го само с най-добрите

Гласувай за мен в hotco.eu

Цитирай Първоначално написано от Feel Lonely
    Mi ne osvem ako momicheto ne e lizbiika,golemi shemeti sa te
    тя може да е лесбийка и момчетата пак да я харесват.

пък по темата... мисля, че до известна степен е възможно...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на Sarabi
    За да разнообразя темата, която се повтаря за 874365 път, ще попитам "А защо да няма приятелство, придружено от взаимни чувства, между двамата?".
    Ммм сега някак си ми се струва странно... давам примерна ситуация : Момче и момиче са... приятели. Единият изпитва чувства към другия и ги показва. Другият също изпитва чувства, но ги крие по предлога, че "Той/тя ми е приятел/ка, не мога да ходя с приятел". Е добре де, гаджетата не са ли и приятели? Да не би гаджето да е някакъв друг вид измерение, в което не сте приятели а само гаджета... което някак си изцежда смисъла... какво толкова повече правят гаджетата от приятелите? Да де, като изключим чувствата, но в примерната ми ситуация и двамата имат чувства. Не би ли се получила сполучлива връзка между приятели, точно заради това, че преди това са си имали доверие? Защо някои хора избягват потенциално щастие, само защото "сме приятели"?
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Не би ли се получила сполучлива връзка между приятели, точно заради това, че преди това са си имали доверие?"?
    Сестра ми и приятеля й са живия пример за това. От 13 години са най-добри приятели, а от 3 - гаджета

Да - да общуваме само с грозни хора ли? Може да има физическо привличане, чувства, които понякога не е ясно дали са любовни или приятелски, а могат и да са смесени...но и двамата да имат връзки и да са в приятелски отношения.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си