- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- има ли приятелство м/у f и m без чувства от едната страна?
Да, възможно е.Имам приятелки момичета, към които изпитвам само приятелско чувство =]
хъхъ..
Когато дори и у единия има такива чувства за каквито говориш, това не е приятелство.Или поне този, който не изпитва такива чувства, си мисли, че има.
ф м няма голямо значение
май с годините приятелство няма
има само общи интереси
и в един момент се изчерпват
и прриятелството си отива
и идва досадата
Ами то е възможно, ама ... винаги има нещо... Не някакви чувства специаЛно, ама винаги изпитваш ревност като го видиш с друга![]()
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
IMA..az li4no imam nqkolko mn dobri fr det sa mom4eta e est s nqkoi sam po blizka no pone znam 4e sme samo fr..
Nqma we hora,proumeite go nai-posle
Според мен няма...
А и да има ще са супер много малко..
И пак ще е имало някви чувства дори и малки...
Понякой път от доброто приятелство стават най-дълготрайните връзки..
Но понякой път-"даже повечето" се развалят големи приятелства така..
Има,но в пубертета това е мнооого рядко срещано явление.Вече след тази възраст е по-нормално да има такива приятелства без чувства.Аз имам няколко приятели,към които 100 % нямам чувства,и съм 99.9% сигурна че и те нямат.Гаджето ми(той вече не е пубер) има много приятелки и незнам дали те имат чувства към него,но той няма.Така че за чувствата мога да съдя само от своя гледна точка
![]()
За мен чисто и невинно приятелство м-у момче и момиче няма!И няма и да имаИмам много приятели момчета с които никога не бих тръгнала но все пак винаги има поне е един момент или поне една ситуация в която се питаш "дали би могло да излезе нещо" или "дали пък случайно не става нещо повече между нас",но в повечето случаи това са само опасения
![]()
А какво в живота е чисто и невинно? За мен приятел е човек, когото обичам и който обича мен, а ако е от другия пол, е възможно единият от двамата да се замисли за по-интимни отношения, но приятелството е по-важно. А и промяната в отношенията е странна и не се знае дали изобщо би излязло нещо.Първоначално написано от Анонимко
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Така е. В пубертета на всеки му бушуват хормоните и се чуди за кой/коя да се закачи по-бързо. Вече като улегнат годинките, характера и всичките тия простотий за възрастта м/у 25 и 30 год. наистина може старите приятелки/приятели да си ви останат такива до края на живота. Аз съм почти доближил тая възраст, но определено и сега в момента, когато си имам гадже, също така имам и много приятелки, които са ми само такива, без чувства без глупости, само уважение, и тва го знам просто не 100 ами 1000%.Първоначално написано от maybelline