.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    хгггкйхфф
    Guest

offffff хич не ми се учи

През август месец имам кандидатстудентски изпити.Ще следвам медицина.За тва отивам на частни уроци и оттам колко много уроци ми дават за учене..Писна ми вече..Незнам кво ще правя...Хич не ми се учи...Но много искам да взема изпитите

И ние какво да направим? На теб щом сега не ти се учи не ми се иска да си представям какво ще е след напр. 2 години. А си избрал/а и медицина - науката, в която се учи най-много. Ако не те влече чак толкова много или се съмняваш, че ще успееш да издржиш огромния брой изпити по време на следването по-добре се откажи овреме.

Голям фен
    Ще кандидатстваш медицина и те мързи?Добреее,беее!Смятай,к акви са ни бъдещите медици.
    Аз кандидатствам с география и..имах предварителен изпит-имам 5,50 и повече няма да се явявам.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Супер фен
    И ние какво тр да направим сега? Да отидем и да вземем изпитите вместо теб?На никой не му се учи...като си такъв мързел не кандидатствай по-добре!Какъв лекар ще стане от теб? Баща ми е лекар и като ми е разправял колко се е блъскал за да стигне до тук....за тебе въобще няма такива изгледи!П.С.Не искам да те обидя просто казвам както са нещата или поне както аз ги виждам !
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

САМОВЛЮБЕНИЯТ АРЕ ИЗЧЕЗВАИ !

Голям фен
    Е как така си избрал да учиш медицина като не ти се учи?! То тук има най-много да се учи ,а ти...Еми щом си я избрал няма как трябва да учиш.Намери си мотивация иначе за какво си избрал медицинаа?
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ох ама и вие веднага нападате. Не казва, че не иска да учи изобщо, а просто, че и е омръзнало от толкова много учене, което означава, че учи, но вече иска и малко време за себе си, да речем.

Иначе... потрай още малко, вземи си изпитите, за да можеш после да се гордееш с достойна професия. Най- уважаваната от мен професия е медицината- учи, за да постигнеш нещо... а после идва лято А след лятото 100% ще ти стане интересно и ще започнеш да учиш с кеф.

Мдааа, знам, че гледам много оптимистично на нещата, но няма да си прецакам единствение момент, в който съм в добро настроение...
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Град
    насам натам
    ха и на мен въобще не ми се учи
    нито пък ми се работи
    изобщо пълна летаргия (дали е вярна думата)
    обаче трябва
    неможе цял живот мама меси тати носи

Guest
    to si e za tebe.i na men ne mi se u4i-no poneje sam inata i izkam da sledva 6te u4a;napravi i ti taka-nqma da sajalqva6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си