- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя ми каза, че имам устните на Дима Билан
Тя ми каза, че имам устните на Дима Билан! Кой е той и това комплимент ли е?
opredeleno e kompliment
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Като го гледам май и в очите приличам, само че съм с малко по-светла коса и различен нос!
той на 2-ре май имаше концерт-руска эвеэда с много висок рейтинг и пълно джобче![]()
Ебати тъпата тема
[size=7][b][u]fosse cos
Е тогава, като е добре, че имам такива устни, защо си нямам гадже, дали защото бях много сдухан и без никакво самочувствие до скоро? Забелязвам, че сега като съм с по-добро самочувствие и привличам хората вече пак както преди, до 6 клас!
И ние к`во да направим по тоя въпрос???????![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Е що да е тъпа? Вече не следя много поп музиката и не съм длъжен да знам кой е, нали? Освен това мога ли да се надявам като момичето ми прави такива комплименти, че ме харесва и ще излезе нещо? ПС. Тя ми е само приятелка.Първоначално написано от Presley`n`Sum
Пич, има ли тема, където да не говориш за нарасналото си самочувствие? А? Само устата ти е порастнала, спокойно, скоро момиче няма да докоснеш..
Абеее, правете разлика между чисто приятелско отношение и от нещо повече. Пфф.Първоначално написано от Анонимко
Ама, че си глуповатичък.![]()
Верно... еПървоначално написано от Анонимко
Еми като тебе бе! А защо ли си мисля, че всички гости във форума са един човек.Първоначално написано от Анонимко
Май си говориш сам на себе си?Първоначално написано от Анонимко
Да, но имам някакъв проблем и Гугъл ми е блокиран! Това е защото имам K9 Web Protection, сложена от незнам кой си и не знам кой е толкова тъп да блокира Гугъл!Първоначално написано от mad_dog
![]()
Е да не ви попита нещо човек. Разбирам, мислите, че понеже той явно е харесван (предполагам) и мислите, че се хваля. Но толкова ли не можете да повярвате, че реших пак, както когато бях малък да не следя политиката и поп музиката! Всеки си има право да си избира интересите, бе! И от къде да знам дали е хубав, като не чета и вестници даже, а за ТВ нямам време? Извинете, ама не сте прави в случая! Относно самочувствието - кой не харесва хора с нормално самочувствие. Аз обичам себе си и какво от това? И другите обичам. Аз не мразя никой. А относно Гугъл - знаете ли как да пробия паролата на K9 Web Protection, за да мога да вляза в Гугъл?
Аз може и да правя забележки, но не казвам идиот и тъпак на всеки срещнат, нали? А накои хора направо обиждат с квалификации като тъпак и идиот без да познават човека от среща. Еми, извинявайте но само слабите хора нападат с псувни и обиди. По-леко с нервите. Пак повтарям - не слушам поп музика и не я следя, затова не знам за този изпълнител! Имате ли сведения за програмата K9 Web Protection? Съжалявам, ако с темата съм засегнал някого, не съми скал нарочно!
Sorka pi4 neznam.Moje da pita6,no ni e pisnalo nqkvi si gosti da puskat temi.Kav e problema da se regne6?
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Ами нямам и-мейл като за начало...
Тъпо копеле, обичай себе си, нищо против нямаме, само не го пропагандирай във всяка тема. В този форум влизам от дъжд на вятър и преглеждам наслуки 4-5 теми и във всички присъствате ти и твоето самочувствие. Че даже то, горкото, и собствена темичка си има, май? Разбрахме вече.
За другите ти въпроси - в Интернет Гуугъл не е единствената търсачка. Всъщност, е една от стотиците (да не кажа хилядите) и дори не е най-добрата. Особено ако търсиш специфична информация. А програмата просто я затрий..
Ако на ме ми кажат подобно нещо, ако ще да е Джоли ще й разбия устата.
Това го приемам като зверска обида - да ме сравняват с някакъв нещастен гей от комунистическа (е, добре де, бивша) държава ...
Леле, какви обиди. Мама ли те научи да обиждаш така хора, които дори не познаваш?Първоначално написано от Анонимко
Leko na meka kitka mi mqza...Първоначално написано от Анонимко
Requiem for a dream....
Е то за всеки известен мъж викат, че е мека китка. Дори и за Калин Вельов!![]()
Като ти каже, че одеколона ти мирише страхотно, ела направи нова тема.Първоначално написано от Анонимко
Чух една яка песен. Пееше се нещо от рода на: "Любовта във мен напира, с нова сила тя извира. Търси истинска ръка буйната река."