- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПОМОЩ!!!Обичам го,но той е мой приятел.К'во да права?
Ами аз станах гадже с един от добрите си приятели, така че не виждам защо при теб да не се получи.Не му казвай директно че го обичаш, а му прави някакви намеци примерно,тои ще усети каква е ситуацията и ако изпитва нещо повече от приятелски чувства към теб би ти казал.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Eiii hora za6to v pove4eto slu4ai nie momi4etata se vlubvame v nai-dobrite si priqteli mom4etaa.....Zaslujava li si da gubim priqtel zaradi edna lubov??? Kak mislite.....![]()
Privet na vsi4ki s dupe i minet! Nadqvam se v tozi qk sait da se iznamirat samo gotini horica! Ako ima takiva mojem da si kontatuvame.....Az sym Stefani...I 6te mi e mn priqtno da sre6tna srodni du6i(iima rima
ami az imah podoben slu4ai s nai dobriq mi priqtel,trygnahme hodihme 2 meseca i si4ko prikliu4i mn gadno sega se mrazim,no pri teb moje da e po razli4no
Ми да ти кажа честно с бившото ми гадже имах същия "проблем"... И в краина сметка нещтата се получиха така, че тръгнахме... И нещтата постепено почнаха да се развалях... И в крайна сметка го бях видяла с друго момиче докато ходехме и ест. скъсахме... След тва около половин година не исках да го виждам и изобщо да чувам за него (а тва беше доста трудно,защото бяхме в 1 клас). Но след време нещата постепено започнаха да се пооправят и спокойно мога да кажа, че сме си даже по-добри приятели от преди.Първоначално написано от Анонимко
Така че единствения съвет който мога да ти дам е да пробваш и да видиш какво ще стане, защото в противен случай чуствата ти само ще те измъчват...
Прецени кое е по-важно-приятелството ви или евентуално да сте заедно като нещо повече.Има риск, така е, но трябва да прецениш.
Първоначално написано от BAYO
Мхм
[size=7][b][u]fosse cos