.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Град
    в мечтите ти
    Ами аз станах гадже с един от добрите си приятели, така че не виждам защо при теб да не се получи.Не му казвай директно че го обичаш, а му прави някакви намеци примерно,тои ще усети каква е ситуацията и ако изпитва нещо повече от приятелски чувства към теб би ти казал.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Eii...

Eiii hora za6to v pove4eto slu4ai nie momi4etata se vlubvame v nai-dobrite si priqteli mom4etaa.....Zaslujava li si da gubim priqtel zaradi edna lubov??? Kak mislite.....
    Privet na vsi4ki s dupe i minet! Nadqvam se v tozi qk sait da se iznamirat samo gotini horica! Ako ima takiva mojem da si kontatuvame.....Az sym Stefani...I 6te mi e mn priqtno da sre6tna srodni du6i(iima rima

Re: Eii...

Цитирай Първоначално написано от MaminaUbavica
    Eiii hora za6to v pove4eto slu4ai nie momi4etata se vlubvame v nai-dobrite si priqteli mom4etaa.....Zaslujava li si da gubim priqtel zaradi edna lubov??? Kak mislite.....
    Ami to4no za6toto ne si zaslujava za tova me e strah da mu kaja...

Guest
    ami az imah podoben slu4ai s nai dobriq mi priqtel,trygnahme hodihme 2 meseca i si4ko prikliu4i mn gadno sega se mrazim,no pri teb moje da e po razli4no

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    namekni mu i ako toi ima 4uvstva 6te ti otvurne

Град
    В мечтите ти

Re: ПОМОЩ!!!Обичам го,но той е мой приятел.К'во да права?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Той е много добър мой приятел.Много хлътнах,мисля че и той има чувства към мен,но ме е страх да разкрия своите пред него,защото ако пък не чувства нищо жзаимоотношенията ни отиват на вятъра.Мисля че ще ме намрази или ще охладнее към мен ако му кажа че го обичам а той не може да ми отвърне на чувставата.
    Ми да ти кажа честно с бившото ми гадже имах същия "проблем"... И в краина сметка нещтата се получиха така, че тръгнахме... И нещтата постепено почнаха да се развалях... И в крайна сметка го бях видяла с друго момиче докато ходехме и ест. скъсахме... След тва около половин година не исках да го виждам и изобщо да чувам за него (а тва беше доста трудно,защото бяхме в 1 клас). Но след време нещата постепено започнаха да се пооправят и спокойно мога да кажа, че сме си даже по-добри приятели от преди.
    Така че единствения съвет който мога да ти дам е да пробваш и да видиш какво ще стане, защото в противен случай чуствата ти само ще те измъчват...

Мега фен Аватара на koalka
    Прецени кое е по-важно-приятелството ви или евентуално да сте заедно като нещо повече.Има риск, така е, но трябва да прецениш.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Еми ако си 93' набор, доста добре разбирам за кво ста въпрос
    Мхм
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си