.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

Moderated: С какво да махна лепкавото от кола маската?

xora mnogo vi se molq pomognete mi dnes reshih da si mina triagalnika s kola maska (za parvi pyt mi e) do sega karah samo s brasnacha .. i sega mi se zalepi tva lepilo i nemga da go otlepq probvah s kakvo li ne sapun intimen sapyn mokri karpichki i dosta tarkah no ne stava help me [-o<

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Фен
    Град
    София

Re: help meeee :{

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    xora mnogo vi se molq pomognete mi dnes reshih da si mina triagalnika s kola maska (za parvi pyt mi e) do sega karah samo s brasnacha .. i sega mi se zalepi tva lepilo i nemga da go otlepq probvah s kakvo li ne sapun intimen sapyn mokri karpichki i dosta tarkah no ne stava help me [-o<
    Auu444, lele tfa siurno e dosta gadno, mi nema kak p drug na4in, tarkai o6te. 6te stane sassiurnost, ma mn mai trea da potarka6

Град
    somewhere over the rainbow...
    има теми и за този твой проблем!

Ниго
    Guest
    бебешко олио, зехтин, даже и обикновено олио. Препоръчвам първото.

Супер фен
    Апф и при мене стана същото..и мн ме болеше като се опитах да го отлепя от кожата,чак ми се разрани..ходих в банята,че сапуни,че изтривалки абе сичко ама след 15мин борба с него се махна...
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    uspqh s bebeshkoto olio,no kojata ujasno me boli a dori ne uspqh da premahna po golqmata chast to vsashnist mai vaobshte ne sam uspqla .. to tui kat sa zalepi .. i sega nz kakvo da pravq .. pisna mi s brasnacha .. nqkoi shte moje li da mi predloji neshty [-o<

Само нещо мазно ще ти помогне.Ако имаш плажно масло се намажи и търкай докато излезе.мога да кажа че тва е голям недостатък на правенето на кола маска в домашни условия.Ходи на козметик, ще платиш повече, но ще става по-бързо и ефикасно!
    FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    uspqh s bebeshkoto olio,no kojata ujasno me boli a dori ne uspqh da premahna po golqmata chast to vsashnist mai vaobshte ne sam uspqla .. to tui kat sa zalepi .. i sega nz kakvo da pravq .. pisna mi s brasnacha .. nqkoi shte moje li da mi predloji neshty [-o<
    деп.крем
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    hora i az imam sa6tiq problem. pravih si kola maska no lepiloto ostana i nemoga da go mahna help me

majesh malko pamuk s obiknoveno olio i stava ,az taka sam pravila!

пробвай със спирт!или с топла вода ... малко остани под гореща вода и мисля че трябва да се махне

Guest
    s toaletno mlqko

Guest
    blagodarq mnogo za pomo6tta spravih se. e dosta tarkane be6e no s olionaistina stava

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си