- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Като пия кафе...
Уж съм с ниско кръвно, но като пия кафе, то много ми се вдига и започвам да треперя целия. Жестовете ми стават насечени. На какво се дължи това и трябва ли да се посъветвам с лекар?
ами не пие6 хубаво кафе да ти кажа азхубавото кафе не е това коетъ те хва6та веднага..
А възможно ли е това да се дължи на факта, че не съм свикнал на кафе, а си сложих цяла шепа?
Не, всички кафета правят така, защото ако не се лъжа това се дължи на самия кофеин. Вече зависи от човека как му действа и колко е изпил и дали е ял.
А възможно ли е да е от възрастта? Аз съм на 18.
Е, не е нормално да почваш да трепериш и т.н. Естествено, ако не изпиваш по един литър кафе.Ами просто пий по-малко или пък по-разредено (тъй де - по-малко кафе, повече вода
). А и се храни нормално (включително и сладки неща като шоколад и т.н.) - доколкото знам и това оказва влияние в/у кръвното.
![]()
abe 6te se ubie6 kak taka 6te slaga6 6epa kafe lelel davai go po skopoino 4e...
Mi to si ima lesno be,4ovek-SPIRA6 KAFETO!!!![]()
Аз съм като теб-3 големи глътки кафе и после не мога да уцеля клавишите на клавиатурата,защото ми треперят ръцете.Първоначално написано от Анонимко
Ама то е,защото не пия изобщо кафе и ми се качва рязко кръвното,което пък ми е ниско (90/60).
Нормално е такава реакция на организма.Пий по-по малко и с повече водичка/![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
emi vse pak ne pie6 kafe redovno i ne e sviknal organizmat.a i kato si slojil tolkova mn kafe nqma kak da ne treperi6...
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick