- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- imam edno vapros4e???
Moje li momi4e da svyr6i bez da polu4i orgazym???![]()
haha kogato myja se isprazni .. pochva da mu hvyrchi sperma i poluchava orgazymtaka e i pri jenite ednoto e svyrzano s drugoto
![]()
Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...
Da,az sam momiche i kogato svarsha,po4va da mi gvar4i sperma i polu4avam orgazumПървоначално написано от Edna`Ot`Vsichki
![]()
Не коментирам,тъпотията на Българският народ... !
haha kogato myja se isprazni .. pochva da mu hvyrchi sperma i poluchava orgazymtaka e i pri jenite ednoto e svyrzano s drugoto
![]()
Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...
nqmah predvid hvyrchenetoПървоначално написано от lilawa
![]()
Може!!!!! Ако под свършване се разбира физическото пулсиране, горещите вълни и прочие, а под оргазъм удоволствието. Аз много често свършвам-всичко като физическа реакция на организма, а не изпитвам оргазъм.