.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

imam edno vapros4e???

Moje li momi4e da svyr6i bez da polu4i orgazym???

haha kogato myja se isprazni .. pochva da mu hvyrchi sperma i poluchava orgazym taka e i pri jenite ednoto e svyrzano s drugoto
    Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...

lilawa
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Edna`Ot`Vsichki
    haha kogato myja se isprazni .. pochva da mu hvyrchi sperma i poluchava orgazym taka e i pri jenite ednoto e svyrzano s drugoto
    Da,az sam momiche i kogato svarsha,po4va da mi gvar4i sperma i polu4avam orgazum

Не коментирам,тъпотията на Българският народ... !

Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    Цитирай Първоначално написано от PL4YB0Y
    Не коментирам,тъпотията на Българският народ... !

Цитирай Първоначално написано от lilawa
    Цитирай Първоначално написано от Edna`Ot`Vsichki
    Da,az sam momiche i kogato svarsha,po4va da mi gvar4i sperma i polu4avam orgazum
    nqmah predvid hvyrcheneto

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Може!!!!! Ако под свършване се разбира физическото пулсиране, горещите вълни и прочие, а под оргазъм удоволствието. Аз много често свършвам-всичко като физическа реакция на организма, а не изпитвам оргазъм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си