haha ostavat broeni dni do abiturenskite balove, kajete do kade stignahte s prigotovleniqta i vsi4ko, kaksi predstavqte samata ve4er ....sex, salzi ili qk zapoi? ili za6to ne vsi4ko na kup![]()
Има 2 седмици и кусур до бала ми.Много време.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Моят бал е догодина...но мисля че това ще е незабравимо преживяване...дори и мн хора да казват че е просто една нощ...![]()
Моят е догодина и ще има много сълзи. Не искам да свършваме!![]()
аз пък не си ходих на бала мин. год шот щеше да бъде пълна идиотщина.
moq e na 21 i se nadqvam da e ludnicaaaaaaaaaaaaaa....6te ima ot vsi4ko i nai ve4e qk zapoiiiiiiiii![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
ми вече сме готови за бала но хич не ми се завършва
Здравейтееее сладурковцииии!)))
Моя е на 24. Всичко съм приготвил, но не искам да завършвам. Като си спомня в началото на гимназията как офках и исках да завършвам сега не е така. Сега като знам колко по-трудно става ми се ще да не завършвам.
moq e na 19 ama ako zavisi ot men nqma da doise nikoga. ne iskam da se razdelqma mn si mi e dobre v gimnaziqta s klasa i vs drebni problemi s dvoikite i kavgite s 6esticite i kuponite
ina4e sam gotova za bala iskam ne iskam toi 6te doide. mn se valnuvam o4akvam da ima ot vsi4o po-MNOOOGO ne smqtam da se napivam , no da si piina porqda4no, a sex ako ima ok nqma da se darpam![]()
Аааа и ти ли си от прецаканите. На 19-ти е гадно...
На едно приятели от ТУЕС им е на 19-ти и им се получи много тъпо, защото въобще няма да е това, което очакваха.
1. На 20-ти сутринта е изпитът в СУ
2. На 20-ти за изборите и в тяхното у-ще ще се гласува и не могат дори да се съберат пред него. Пускали са молба дори, ама не им дават дори на тратоара отпред.
3. Искаха да ходят на готина, хубава дискотека, а заради изборите няма да се продава и алкохол, а им казаха, че може да я затворят въобще дискотеката.
tova za 19 e taka ama ne vs sa na izpit na 20 !!! a i pri jelanie ima i na4in nali znae6a predvaritelnite ne sa zadaljitelni
Моят бал е на 24... лелее, колко малко останаПочти съм готова с всичко, остана ми само да си взема още някакви бижута и бельо. Как си представям вечерта ли- ами определено незабравима, изпълнена с всякакъв вид емоции
![]()
moqt bal e na 24.ostava da si kupq samo bijuta i tva e.ne se valnuvam izob6to kak 6te mine i t.n.prekaleno pompozno mi se vijda vsi4ko i gledam da nqmam golemi o4akvaniq da ne se razo4arovam posle.
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Запой...