- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Оби4ам го....а тои е наркоман .... какжо да правя....?????
за мен тои е не просто накроман тои е вси4ко наистина е мн свестен 4овек...тои иска да е с мен но го е страх да не стана като него ...какжо да правя моля виииии помогнете ми....
Pomogni mu da gi spre... lubovta pravi chudesaПървоначално написано от bqloto_zai4ence
Requiem for a dream....
Toi e narkoman, a ti si se pritesnila,4e ne moje da si s nego?!?!?Vmesto da se pritesnqva6,4e toi vs6tnost ymira s tezi narkotici i qvno osaznava kakvo pri4inqvat,sled kato go e strah i ti da ne zapo4ne6!Spored men 6te e nai-dobre,ako toi zapo4ne da se lekyva i togava 6te mojhete da badete zaedno,a i ti 6te bade6 stimyla my toi da se otkaje ot drogata!Pogovori s nego za tazi vazmojnost!
Предни два поста не ми се струват много добре.
Бъди с него, но не му казвай нищо. Опитай се да дадеш всичко от себе си и да не ставаш като него, но въпреки всичко бъди като него.
А той като види, че се справяш с това "изкушение" току-виж си казал "Щом тя може, значи и аз".
Дръж се добре с него, дай му време да осмисли докато е с теб дали наистина иска да откаже наркотиците и т.н.
Обичай си го (нали) въпреки самия него.
Иначе още в началото да му кажеш да се лекува и да спре с тях - някак си невъзможно е да те послуша и да му бъдеш стимул, след като не знае какъв ще е живота му с теб.
Tva e nevuzmojno nqkoi narkoman da si kaje,"shtom tq moje i az moga",prosto tova e shansa te se obichat i tq da mu pomogne... tq moje da mu e perfecten stimul da gi spre ako q obicha mnogo..Първоначално написано от cherinka
Requiem for a dream....
дали 6те съм му достата4на....?
Ne se podcenqvai... ako naistina te obicha shte si poeche ot dostatachna,pak kazvam ako mnogo te obicha tova ti si go znaesh;]Първоначално написано от bqloto_zai4ence
Requiem for a dream....
На мен пък ми се струва ,че твоя пост не е много добър. Нямаш си и понятие какво правят наркотиците. Как ти промиват мозъка. Нямаш идея какво значи да се събудиш сутринта и първата ти работа да е телефонното обаждане на кварталното дилърче.След време човек се пристрастява дотолкова,че наркотиците(ако са от по-твърдите де) стават неговия живот. Няма любов,няма омраза,няма памет. Има само инстинкт за търсене на пари и за смъркане/пушене.Първоначално написано от cherinka
Всички ПАВ (психо-активни вещества) водят до абстиненция - тва е общо понятие за състоянието след преминаването на ефекта от надрусването (например абстиненция при алкохола е махмурлука). Тва те кара да търсиш още!
След тия думи се надявам ,че всеки който ги прочете ще знае наркотиците какво труднопреодолимо нещо са. Надявам се ,че всеки е съгласен с идеята,че не може повече да се седи и да се чака. С думи не става. Трябват действия. Много рядко приятел/гадже може да спре приятелчето си да тръгне по този стръмен наклон.
Всичко ,което можеш да направиш ,е да кажеш на техните.Трябва да покрепяш приятеля си,защото той може лесно да изгуби доверието ти. Ако съзнава какво прави,то тогава ще имаш по-сериозни шансове да му помогнеш.
Трябва да се обърнеш към здравните органи(лекари,психоаналити ци),защото процесът на излекуване е наистина сложен и немислим без професионална намеса.
И на мене така...Първоначално написано от Nassgerrack
Най-добре го накарай да спре, да започне да се лекува и т.н....и чак тогава започни да излизаш с него, защото иначе може и ти да станеш наркоманка...пък и той трябва да спре-така поне ще има стимул.
хъхъ..
застреляй го като болно куче, той и без това умира... майната му утрепка, всеки ден се разправям с такива утрепки на работа![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Много си прав...! Съгласен съм!Първоначално написано от Nassgerrack
прекалено си наивна... събодисе и виж какво е реалността!Първоначално написано от cherinka
Съгласна !Първоначално написано от Feel Lonely
А и тоЙ се пише с Й!!!!!!!!!!![]()
[size=7][b][u]fosse cos
знам какжа е реалноста знам 4е вси4ки вие сте прави.... но и вси4ки вие знаете какво е да оби4ате нали?.... когато с мен никога не говоти за наркотици е секви такива лаина .... ПРОСТО ГО ОБИ4АМ ... И ИСКАМ ДА СУМ С НЕГО НО НЕ ДОКАТО Е НАРКОМАН... къде да потурся помо6т към кои да се обърна първо???
знам как се пи6е ма не ми се търси "й"
Emi pogovori s nego otdai se na otkrovenie che mnogo go obichash.. blq-blq che mnogo durjij na nego che neiskash da zagubish che se pritesnqvash ot tova koeto prai are be tva na vas momichetata vi idva ot vutre moje da govorite s chesove i taka i mu obqsni che se pritesnqvash zaradi narkoticite,ako te obicha shte se vslusha;pПървоначално написано от bqloto_zai4ence
Requiem for a dream....
Преди години имаше една компания, млади момчета и момичета, искат от всичко да опитат... Трева пушихме в началото, после някой минаха на друго, други пък спряха дори да пушат цигари.
Имаше там една двойка... Момчето беше много готин пич, точен, верен шриятел, а момичето хубава, свясна, добричка...
Въпросното момче продължи на друго, беше преминал на "помпа". Момичето даже не пушеше... Наркоманат му наркоман се превърна в нещо различно, за него приятели нямаше, той крадеше от нас, от приятелката си също. Момичето го обичаше и и беше трудно, но все пак остан с него, докато една нощ тъпият наркоман, не се надруса и реши да кара кола...той се блъсна и оцеля, но момието почина в болницата.
Прави си изводи!
наркоманите не са хора
Tujna istoriq,koqto dokazva na kakvo e gotov chovek zaradi lubovta..;/Първоначално написано от kuber
Requiem for a dream....
Да, но не лубовта уби това момиче, а наркоманът... Лубовта и не го накар да се откаже...Първоначално написано от Feel Lonely
На наркоманите съдбата е смърт... и колкото по скоро се случи толкова по добре за околните...
Izgledai filma Requiem For Dream,vij neshtata i ot stranata na narkomanite,trqbva da im pomagame..;/Първоначално написано от kuber
Requiem for a dream....
смъртта е вид избавление за тях и за нас
Izgledai filma nqma da se razocharovash,tova e edin mnogo smislen filmПървоначално написано от kuber
Requiem for a dream....
обещавам да го гледам!Първоначално написано от Feel Lonely
покрай сухото и мокрото гори...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.