- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Оби4ам го....а тои е наркоман .... какжо да правя....?????
Nassgerrack, Shadow_Walker, kuber
Мислите ли, че тя като му се обесни в любов и го помоли да се лекува, той ще я послуша. И това още в началото (евентуално) на връзката им.
Кубер, ти се събуди.
Буден съм и за това казвам, да не се занимава с него, той е бита карата от живота, да бяга докато е време...Първоначално написано от cherinka
Неподходящ размер на снимка в подпис!
народа го е казал!Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
хаха абе, глупости...аз го казах... народа го е казал наобратно ^^ добре, че се усетих да го оправя ^^Първоначално написано от kuber
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
обади се в районното да дойдат и да го смачкат гадния наркос
нулев толеранс !
kuber... и те са хора.... не може6 да каже6 4е не саа може да са такива но и те имат 4увства .... пове4ето са по4нали за да опитат и са продължили за да потискат болката.....както и хората които пият те пиат за да потискат болката ....![]()
тва 4е е такъв не зна4и ни6то.... ако го познавахте 6техте да знаете и колко 4ове4ен и добър е .... той наистина е мн .... странен никога не говори за наркотиците когато е с мен ... а в следва6тия момент го виждам напу6ен......
![]()
![]()
ИСКАМ ПРОСТО ДА МУ ПОМОГНА....
Az kazah kvo trqbva da napravish spored men sega e vreme ti da napravish svoq izborПървоначално написано от bqloto_zai4ence
Requiem for a dream....
знам 4е не е за мен ... и 4е не трябва да съм с него но...оби4та какжо да правя с нея... ? един наркоман може ли да оби4а?
един нармоман трябва да бъде само малтретиран![]()
Shte proverish samaПървоначално написано от bqloto_zai4ence
i shte se probvash da mu pomognesh
Requiem for a dream....
Знам, какво ти е... и аз се чувствам ужасно, но трябва човек да се абстархира от чувствата и да действа хладнокръвно...Първоначално написано от bqloto_zai4ence
Най добре за теб ще е да прекъснеш абсолютно всякакъв контакт с него!
Говори с него и го накарай да потърси той сам помощ, ако не за друго, то поне заради теб.Ако държи на теб, би трябвало да го направи, колкото и да е трудно.Ако не стане така-кажи на родителите му, те да вземат мерки.Успех!
жидях се сега с него макар и за малко и неговото държание ми показа 4е... не мисли да направи не6то за да се откаже от накотиците от което ме заболя.... тои знае 4е ме наранявя така... и неговите думи бяха следните "аз знам 4е те наранявам с деиствията си,но аз съм такъв...на теб ти трябва някои по добър от мен... аз искам да съм с теб пове4е от вси4ко ,но не сега...кога сам се обедя 4е аз не съм просто наркоман 6те те потърся .... ти си моята пурва и последна истинска лубов... но не искам да страда6 заради мен по добре да ти е гадно 4е не си с мен от колкото 4е си с мен и аз съм такъв... оби4ам те...искам винаги да ме помни6 но с добро..... "![]()
и аз просто го погледнах с напълнени о4и с сълзи и му казах... "аз не мога да те запомня с ло6о за6тото за мен макар и такъв ти си наи добрия 4овек...може да сум с друг... но оби4ам и мисля само за теб..."и тои ме погледна през сълзи...прегърна ме и каза... "сбогом...." целуна ме и си тругна...... както винаги...нежен и добър....
![]()
![]()
tva be6e ot men .....
Feel Lonely напълно си права.Трябва да бъдеш до него и да му помогнеш да преодолее тази своя слабост.Успех и търпение ти пожелавам мацкаПървоначално написано от Feel Lonely
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
nz spored mene ako stane ne6to mejdu vas narkoticite vinagi 6te stoqt pred teb..abe dano go ot1rve6 ot teq bokluci narkoticite 6tot ne e 6ega ralta..stiskam palci..
Samo det sum mujko bate;pПървоначално написано от SouL^*DiViNe
Requiem for a dream....
Значи с думите "За мен той не е само наркоман" искаш да кажеш,че това е нещо много хубаво така ли ?![]()
Хаха ами той щом се притеснвя,че можеш да станеш като него просто да спре е!Бахти тъпнята!
![]()
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Malko po kulturno go razdavai...Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Requiem for a dream....
То е трудно!!!!Първоначално написано от bqloto_zai4ence
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Знам кво е да обичаш наркоман и да знаеш,че нещата за него са съвсем различни...естествено,че И те ИМАТ чувства,но просто,когато са напушени не мислят за любовта...а и щом вече ти е казал "сбогом" не виждам кво друго ти остава освен да се опиташ да загърбиш чувствата си към него...и знай,че каквото и да ти говорат И ТЕ СА ХОРА!!! Р.S.Не слушай кубер!![]()
Let the beats control your soul...
хаха и кфо друса твоя избранник, че го определи като наркоман? боде ли се наистина? щото само ако друса херца има защо да се притесняваш.. а ако просто си пуши и си шмърка и се забавлява значи ти си мн далеч от истината и си от хората, на които се нервя най-много..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
yeeee мн си имен иска6 да каже6 4е вси4ко друго е безобидноо и само ако е на херца е наркоман... ти има6 ли некув акъл в тая глава....![]()
![]()
![]()
кажи му 4е ако те оби4а и иска да е с теб да спре да се дрогира.
Първоначално написано от Feel Lonely
Можеш да си сигурна,че няма да пипне наркотици само ако го застреляш така,че да не мърда повече.
Успех !!