.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Nassgerrack, Shadow_Walker, kuber
    Мислите ли, че тя като му се обесни в любов и го помоли да се лекува, той ще я послуша. И това още в началото (евентуално) на връзката им.
    Кубер, ти се събуди.

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Nassgerrack, Shadow_Walker, kuber
    Мислите ли, че тя като му се обесни в любов и го помоли да се лекува, той ще я послуша. И това още в началото (евентуално) на връзката им.
    Кубер, ти се събуди.
    Буден съм и за това казвам, да не се занимава с него, той е бита карата от живота, да бяга докато е време...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    покрай мокрото и сухото гори...
    народа го е казал!

Цитирай Първоначално написано от kuber
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    покрай мокрото и сухото гори...
    народа го е казал!
    хаха абе, глупости...аз го казах... народа го е казал наобратно ^^ добре, че се усетих да го оправя ^^
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    обади се в районното да дойдат и да го смачкат гадния наркос

нулев толеранс !

kuber... и те са хора.... не може6 да каже6 4е не саа може да са такива но и те имат 4увства .... пове4ето са по4нали за да опитат и са продължили за да потискат болката.....както и хората които пият те пиат за да потискат болката .... тва 4е е такъв не зна4и ни6то.... ако го познавахте 6техте да знаете и колко 4ове4ен и добър е .... той наистина е мн .... странен никога не говори за наркотиците когато е с мен ... а в следва6тия момент го виждам напу6ен...... ИСКАМ ПРОСТО ДА МУ ПОМОГНА....

Град
    При сенките
    Цитирай Първоначално написано от bqloto_zai4ence
    kuber... и те са хора.... не може6 да каже6 4е не саа може да са такива но и те имат 4увства .... пове4ето са по4нали за да опитат и са продължили за да потискат болката.....както и хората които пият те пиат за да потискат болката .... тва 4е е такъв не зна4и ни6то.... ако го познавахте 6техте да знаете и колко 4ове4ен и добър е .... той наистина е мн .... странен никога не говори за наркотиците когато е с мен ... а в следва6тия момент го виждам напу6ен...... ИСКАМ ПРОСТО ДА МУ ПОМОГНА....
    Az kazah kvo trqbva da napravish spored men sega e vreme ti da napravish svoq izbor
    Requiem for a dream....

знам 4е не е за мен ... и 4е не трябва да съм с него но...оби4та какжо да правя с нея... ? един наркоман може ли да оби4а?

Супер фен
    Град
    Мбабане
    един нармоман трябва да бъде само малтретиран

Град
    При сенките
    знам 4е не е за мен ... и 4е не трябва да съм с него но...оби4та какжо да правя с нея... ? един наркоман може ли да оби4а?
    Shte proverish sama i shte se probvash da mu pomognesh
    Requiem for a dream....

Град
    Varna
    Знам, какво ти е... и аз се чувствам ужасно, но трябва човек да се абстархира от чувствата и да действа хладнокръвно...
    Най добре за теб ще е да прекъснеш абсолютно всякакъв контакт с него!

Мега фен Аватара на koalka
    Говори с него и го накарай да потърси той сам помощ, ако не за друго, то поне заради теб.Ако държи на теб, би трябвало да го направи, колкото и да е трудно.Ако не стане така-кажи на родителите му, те да вземат мерки.Успех!

Guest
    жидях се сега с него макар и за малко и неговото държание ми показа 4е... не мисли да направи не6то за да се откаже от накотиците от което ме заболя.... тои знае 4е ме наранявя така... и неговите думи бяха следните "аз знам 4е те наранявам с деиствията си,но аз съм такъв...на теб ти трябва някои по добър от мен... аз искам да съм с теб пове4е от вси4ко ,но не сега...кога сам се обедя 4е аз не съм просто наркоман 6те те потърся .... ти си моята пурва и последна истинска лубов... но не искам да страда6 заради мен по добре да ти е гадно 4е не си с мен от колкото 4е си с мен и аз съм такъв... оби4ам те...искам винаги да ме помни6 но с добро..... " и аз просто го погледнах с напълнени о4и с сълзи и му казах... "аз не мога да те запомня с ло6о за6тото за мен макар и такъв ти си наи добрия 4овек...може да сум с друг... но оби4ам и мисля само за теб..."и тои ме погледна през сълзи...прегърна ме и каза... "сбогом...." целуна ме и си тругна...... както винаги...нежен и добър....

tva be6e ot men .....

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас

Re: Оби4ам го....а тои е наркоман .... какжо да правя....???

Цитирай Първоначално написано от Feel Lonely
    за мен тои е не просто накроман тои е вси4ко наистина е мн свестен 4овек...тои иска да е с мен но го е страх да не стана като него ...какжо да правя моля виииии помогнете ми....
    Pomogni mu da gi spre... lubovta pravi chudesa
    Feel Lonely напълно си права.Трябва да бъдеш до него и да му помогнеш да преодолее тази своя слабост.Успех и търпение ти пожелавам мацка
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

morta ragazza
    Guest
    nz spored mene ako stane ne6to mejdu vas narkoticite vinagi 6te stoqt pred teb..abe dano go ot1rve6 ot teq bokluci narkoticite 6tot ne e 6ega ralta..stiskam palci..

Град
    При сенките

Цитирай Първоначално написано от SouL^*DiViNe
    за мен тои е не просто накроман тои е вси4ко наистина е мн свестен 4овек...тои иска да е с мен но го е страх да не стана като него ...какжо да правя моля виииии помогнете ми....
    Feel Lonely напълно си права.Трябва да бъдеш до него и да му помогнеш да преодолее тази своя слабост.Успех и търпение ти пожелавам мацка
    Samo det sum mujko bate;p
    Requiem for a dream....

Супер фен
    Значи с думите "За мен той не е само наркоман" искаш да кажеш,че това е нещо много хубаво така ли ? Хаха ами той щом се притеснвя,че можеш да станеш като него просто да спре е!Бахти тъпнята!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Град
    При сенките
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Значи с думите "За мен той не е само наркоман" искаш да кажеш,че това е нещо много хубаво така ли ? Хаха ами той щом се притеснвя,че можеш да станеш като него просто да спре е!Бахти тъпнята!
    Malko po kulturno go razdavai...
    Requiem for a dream....

Мега фен
    Град
    София
    знам как се пи6е ма не ми се търси "й"
    То е трудно!!!!
    [size=7][b][u]fosse cos

Знам кво е да обичаш наркоман и да знаеш,че нещата за него са съвсем различни...естествено,че И те ИМАТ чувства,но просто,когато са напушени не мислят за любовта...а и щом вече ти е казал "сбогом" не виждам кво друго ти остава освен да се опиташ да загърбиш чувствата си към него...и знай,че каквото и да ти говорат И ТЕ СА ХОРА!!! Р.S.Не слушай кубер!
    Let the beats control your soul...

Супер фен
    хаха и кфо друса твоя избранник, че го определи като наркоман? боде ли се наистина? щото само ако друса херца има защо да се притесняваш.. а ако просто си пуши и си шмърка и се забавлява значи ти си мн далеч от истината и си от хората, на които се нервя най-много..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

yeeee мн си имен иска6 да каже6 4е вси4ко друго е безобидноо и само ако е на херца е наркоман... ти има6 ли некув акъл в тая глава....

кажи му 4е ако те оби4а и иска да е с теб да спре да се дрогира.

Guest

Можеш да си сигурна,че няма да пипне наркотици само ако го застреляш така,че да не мърда повече.
    Успех !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си