.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

да я забравя ли ?

има едно момиче което много ми харесва и страшно много исках да си тръгна с нея но тя ме реже ... както и да е като си поговорихме тя ми каза че ме харесва като френд може би дори повече... но не изпитвала истинка любов и нз дали е това... както и да но пък на добра нейна френдка беше казала че ме харесва само като френд.. та въпорса ми е следния да я забравя ли защото ми е гадно да бъдем само приятели... или пък да стискам с зъби и да се нядявам нещо да се получи...

Guest
    zdr az sam momi4e i moqta istoriq e sa6tata haresvam edno mom4e ot 1 godina i toi mi e kazval 4e me lof kato fr i kato pove4e ot fr no ni6to ne izliza moqt savet e da prodaljava6 da stiska6 zabi az ot 1 godina stiskam zabi i se nadqvam da se polu4i ne6to uspeh

Град
    Варна

Re: да я забравя ли ?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    има едно момиче което много ми харесва и страшно много исках да си тръгна с нея но тя ме реже ... както и да е като си поговорихме тя ми каза че ме харесва като френд може би дори повече... но не изпитвала истинка любов и нз дали е това... както и да но пък на добра нейна френдка беше казала че ме харесва само като френд.. та въпорса ми е следния да я забравя ли защото ми е гадно да бъдем само приятели... или пък да стискам с зъби и да се нядявам нещо да се получи...
    Според мен няма смисал да я забравяш,останете си приятели.И по нататака може да си промени чувствата към теб.

Град
    bulgaria
    ne znae6 kakvo 6te ti podnese jivota i kakvo tq 6te 4uvstva sled vreme,taka 4e moqt suvet e da iz4aka6 i da stiska6 zubi,dokuto ili stane ne6to ili mainata mu...

Недей да предприемеш нищо, защото по този начин може да разрушиш шанса си за евентуална връзка след време. Щом момичето ти е казало, че те чуства само като приятел примири се и не ставай досаден Може би това ще ти е бъдещ плюс. Успех

Повече от фен
    Град
    Варна
    Оставяй я. Тя завинаги ще ти остане приятелка. При момчетата тоя синдром на вечното приятелство не съществува - една приятелка винаги може да му стане интимен партньор,но не и обратното.

Вдигай си главата и продължавай напред.С тая си се провалил.

Аве защо по дяволите ползвате думата "френд"?! ТОВА НЕ Е ДУМА ОТ ШИБАНИЯ ВИ МАЙЧИН ЕЗИК!

Dead
    Guest
    (за темите на разговора ще въведеме термина Лампа-приятел,несексуален обект)
    Та ето я и моята история....(за съвета не гарантирам че ще е добър )...та имаше едно момиче от моето училище което срашно мн харесвах...преди 6 месеца почнахме да си пишеме по скайп...оказа се че страшно много си допаднахме...но само като приятели ....(тя си имаше и гадже,но нищо,викам си "Ще се справя")...След 1 месец ме викна на кафе...след това на друго и т.н. и т.н....и все още си бях лампа...(понеже бях и дебил но тва е друг въпрос)...та на Нова Година се видяхме казах и кво чувствам бла-бла...и естествено отнесох оправданието:"Но аз те чувствам само като приятел..."...тогава решихме да останеме само приятели...и след това реших да се променя(Буаха(Не очаквам да ме разбереш, да знаеш през какво съм минал, колко сълзи съм излял, за да стана тва, което слушаш днес...такаа...творческо отклонение малко))...и следващите 3 месеца си ставахме все по близки и по близки...и все още бях лампа...тя беше най важния човек в живота ми...и аз в нейния...но просто лампа...постоянно бяхме по кафетата...постоянно бяхме заедно,но просто лампа...и преди 1 месец и акзах че "Не мога да продължавам така..бла-бла"...тогава тя заряза приятеля си(с който ходеха от 1 година почти) за да бъде с мен...уж осъзнала какво чувства и т.н...та хванахме се...и преди 2 дни...по скайпа...започнах да я разпитавм какво и е че нещо беше в кофти настроение напоследък...и дойде момента когато ми плесна че като че ли е било по яко като съм бил лампа...започна все повече да се задълбочава ситуацията...и към 3 часа през ноща я оставих да помисли кво ше правим...и на сутринта ме очакваше ест отговра"Еми мисля че има само 1 изход"...демек "Духай"...и така скъсахме..по скайп ...ходехме от почти 1 месец и пак и бях приятел ! ....сега ми обяснява вече 2ри ден колко мнгоо и липсвам и т.н...но съм си лампа...и тя много ми липсва и не мога да живея без нея но все пак да си лампа е по лошо май...та моят съвет...
    Не ставай лампа за нищо на света !!!
    Ще си изгубиш времето и живота... !
    В моента наистина ми се иска да умра но е по добре от това да си остана "незадоволен"...
    Не си губи времето...по добре постепенно намали отношенията си и я преодолей щото иначе ще ти е по зле... Късмет \/

Супер фен
    zabravete gi

i moeto mnenie e "you must forgive them"

Не се опитвай да направиш нещо, само ще прецакаш нещата, после може да напишеш и др. тема "как да си го върна" или нещо от сорта. За това, стой си и си мирувай, с бавна крачка напред, главата горе, перчема също и тфа е.

Guest
    ХАХАХХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХ АХАХ
    Чувствам се добре да разбера,че сте прецакани масово.
    Приятна нещастна любов ;р

Мега фен Аватара на koalka
    Най-добре я забрави.

Guest
    Забрави я

Забрави я!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си