.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

MNOGO SYM TYPA VE...:(

mnogo zle rabotata.. avera mi se sardi ot 2 dena...shtoto sa napraih 4e ne go poznavam...i sq neznam kakvo da pravq....daite mi nqkav savet..kakvo da my kaja..kakvo da napravq..za da se sdobrim..nito si vdiga gsm...nito nishto... po cql den e navynka..i ne moga i da go zavarq v tqh.. iskam da my kaja neshto mil0o..za da se sdobrim..molq pomognete mi..znam 4e sama sam si vinovna... aama pls pomognete mi..molq vi bez kritiki..

Град
    При сенките

Re: MNOGO SYM TYPA VE...:(

Цитирай Първоначално написано от KyKJlu4KaAa
    mnogo zle rabotata.. avera mi se sardi ot 2 dena...shtoto sa napraih 4e ne go poznavam...i sq neznam kakvo da pravq....daite mi nqkav savet..kakvo da my kaja..kakvo da napravq..za da se sdobrim..nito si vdiga gsm...nito nishto... po cql den e navynka..i ne moga i da go zavarq v tqh.. iskam da my kaja neshto mil0o..za da se sdobrim..molq pomognete mi..znam 4e sama sam si vinovna... aama pls pomognete mi..molq vi bez kritiki..
    Kaji mu tova koeto chustvash,nie nemojem da opishem tvoite chustva,davai ti haide kvo chakash?Zapochna nali?
    Requiem for a dream....

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Обади му се от друг телефон.
    Издебни го някъде, където ходи и го дръпни.
    Или го причакай някоя вечер като се прибира в къщи.
    Примерно знаеш, че е излезъл някъде, отиваш и го чакаш пред тях, макар и да не знаеш кога ще се прибере, и като се прибира и као му кажеш примерно "Чакам те от три часа някъде" и той ще се изненада и ще го помолиш да те изслуша и дано стане.
    Айди успехе.

Повече от фен
    Град
    Варна

Re: MNOGO SYM TYPA VE...:(

Цитирай Първоначално написано от KyKJlu4KaAa
    А ти що правиш ,че не го познаваш?Толкова ли те е срам от него?
    Аз заради такова нещо бих те отрязал и псувал 2 години напред. Тъй че не нещо мило, а много мили неща тряа да му кажеш за да говориш с него,а че той ще ти прости ,....съмнява ме.

Nassgerrack:
    "А ти що правиш ,че не го познаваш?Толкова ли те е срам от него?
    Аз заради такова нещо бих те отрязал и псувал 2 години напред. Тъй че не нещо мило, а много мили неща тряа да му кажеш за да говориш с него,а че той ще ти прости ,....съмнява ме."

Ti pa mn q uspokoi!***
    Ideqta da mu se obadi6 ot dr tel e dobra!ili si napravi druga registraciq i mu prati syob6tenie ot internet kato na mqstoto deto trqbva da si napi6e6 imeto moje6 da napi6e6 primerno Ot:.... ili ne6to podobno i napi6i 4e iska da se vidite i 4e si vluibena v nego (koeto nqma zna4enie dalie vqrno) ako se syglasi idi na ugovorenoto mqsto i kato doide mu obqsni i MNogo mnogo silno mu se izvini.
    Aide uspeh i da kaje6 k`vo e stanalo!

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Deni4ka93
    Ti pa mn q uspokoi!***
    Ideqta da mu se obadi6 ot dr tel e dobra!ili si napravi druga registraciq i mu prati syob6tenie ot internet kato na mqstoto deto trqbva da si napi6e6 imeto moje6 da napi6e6 primerno Ot:.... ili ne6to podobno i napi6i 4e iska da se vidite i 4e si vluibena v nego (koeto nqma zna4enie dalie vqrno) ako se syglasi idi na ugovorenoto mqsto i kato doide mu obqsni i MNogo mnogo silno mu se izvini.
    Това е реалността. Преди да пишеш си представи ,че на теб ти се е случило същото.Аз не бих простил ей така. Знам,че и за теб ще е труднопростима обида. Не казвам,че е невзъможно да се сдобрят...ама ше е трудничко.

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Nassgerrack
    Ti pa mn q uspokoi!***
    Това е реалността. Преди да пишеш си представи ,че на теб ти се е случило същото.Аз не бих простил ей така. Знам,че и за теб ще е труднопростима обида. Не казвам,че е невзъможно да се сдобрят...ама ше е трудничко.
    с теб съм
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Я кажи по-подробно, 6то си се направила, 4е не го познава6? Каква е била ситуацията?!

И да ти кажа - МИСЛИ преди да прави6 не6то!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Голям фен
    Ти си си виновна.. ок както и да е така си решила така си направила но най-добре само ти може да знаеш приятеля ти на какви думи би се зарадвал.. съвсем основателно ти се е разсърдил но ако държи на теб мисля че няма да ви е много трудно да се оправите.. говори с него

Ti pa mn q uspokoi!***
    Ми кво трябва да я успокояваме според теб ли....

Мила мн тъпо си постъпила не мога да разбера защо не бих простила мн лесно такава постъпка...

Абе ти още малко ни питаи и дали може да отидеш до тоалетна ба ти за наи-малкото кво моиш да направиш говори с него мн ясно
    Обновения форум Teenproblem.com

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Ми с право ти се сърди.. Но все пак кажи каква е била точно ситуацията,че така си постъпила? Иначе мисля че най-добре е да говорите,но пък той щом не си вдига гсм-а..няма как да стане,обаче пък и не мисля че постоянно виси навън,все по някое време се прибира,или пък поне му напиши някаквъв смс и му кажи, че съжаляваш,напиши му в скайп-дори и да не ти отговори,поне ще го прочете

И другия път мисли какво правиш!
    f@nt@zi@

Мега фен Аватара на koalka
    Тъпо е да правиш такива необмислени постъпки и после да се чудиш какво да правиш...И аз бих ти се сърдила и не бих ти отговаряла.Вземи го намери като е навън, ако знаеш къде горе-долу ходи, не спирай да го търсиш и да настояваш да се видите.

Цитирай Първоначално написано от leti_cherry
    Я кажи по-подробно, 6то си се направила, 4е не го познава6? Каква е била ситуацията?!

И да ти кажа - МИСЛИ преди да прави6 не6то!
    OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...

Добре де-за кво са праиш,че не го познаваш?!?Ем или ще си с него,или няма да си с него...просто и логично!Все пак опитай да говориш с него,бъди настоятелна.
    Let the beats control your soul...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си