- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Incest
Interesno mi e nqkoi ot vas izpitval li e sexualno vlezenie kum rodnini i ako da da razkaje kakvo se e slu4ilo po natatuk.Otsega kazvam 4e ne mi se e slu4valo i tova ne mi dopada! Horata koito naistina imat da kjat ne6to po vuprosa da pi6at bezmisleni postove ne sa nujni
Oх... тва определено не го съм изпитвала. Нооо.. познавам моми4е, което ходи с братов4ед си (пръв братов4ед). Тайно. В смисъл много малко хора знаем, за пред другите са си просто много добри приятели.
И секс правят, ама много се пазят, щото яко ги е шубе да не направят белята и да не им се роди някое изрод4е.
Иии.. кво да ти кажа. В на4алото като разбрах ми стана тегаво едно такова, щот нали хи4 не е правилно. Ама те си се оби4ат... доста време ве4е откараха заедно и в един момент всъщност преставаш да мислиш за това, 4е са роднини..
![]()
Робинята на Quench
Az s1m imala vle4eniq k1m bratov4ed mi no samo tova nito pove4e no toi zamina voinik i ne s1m se se6tala mn mn za nego no ne e mn stranno da ima6 vr1zka s nqkoq rodnina i az poznavam edna moe fr koqto hode6e s bratov4ed se no te bqha 2-ri bratov4edi ne 4e tva ima zna4enie vse pak sa rodnini i bqha spali ne samo vedn1j