- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ей хора искам да се напуша с нещо някфи идеи
Зна4ии много ми дойде напрежението и искам с нещо да се отпусна я дайте някви идеи обаче не говорим за треева,ми нещо по-безобидно бях чувала от разни авери че пушат чай или нещо такоз. я дайте идеи за нещо леко и опияняващо,въздейстащо положително така...нещо да релаксирам и за добро настроение едновременно. мерси,надявм се на сериозни отговори 4аооо
Опиум.
хахах аххаахахах ахах ах аахаххахаха хаахахаха аахстига ве ахаххахах хаха
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
zna4iii glei sega tii i tvoite averiii det pushite 4ai i podobni se subereteee nabavete siii mnoooogo barut sled tovaaa nameretee nai visokaa sgrada vuv vashiq grad ka4ete se gore raspredelee si baruta po ravno napulnete si ustata s negoo ama kolkoto pove4e pobere po bobree iii ska4ateeeee edi po edin ili zaedno kakto si reshite nai vajnoto oba4e ee da si padnete na glavataa usppeh
бан по ип и профил 12 точка от правилника ( подстрекаване към употреба на наркотици )
чубрица
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
такова животно дет търсиш няма.
Именно. Леко опияняващо, въздействащо положително и прочие... Освен за трева друго не се сещам...Първоначално написано от niGGa
Лично според мен 100- 150 грама водка действат също отпускащо и положително... Стига от 50 да не падаш под масата.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Изпуши един добър коз и прави нещо което наистина обичаш,ама в никакъв случай недей да ходиш из разни тълпи,че ще те хване параноята.
![]()
kva paranoq puska6 se iz centara na tvoq grad kakto si iztri6tql i 6e ima golqm smqh![]()
Samo da se tashakate umeete vii,ei....![]()
аз пък на оживени места съм във вихъра сиПървоначално написано от Outstanding
особено ако е вечер.. почвам да пея стари градски песни и да си пльокам на тарамбуката
![]()
xaxaxaxaxaxaxaxaxax ludnica osobeno kato zema da se smeq na centara e ludnica![]()
abe oberi raigrasa na baba si i pu6i i zaradi men![]()
![]()
![]()
OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...
Еми има много неща, с които можеш да се напушиш! Аз лично съм се напушвал с черен и билков чай! В нас един път пуших чубрица и джоджен! Пушил съм и дафинов лист натрошен!![]()
Дали си се напушил с чай?!Първоначално написано от bquick
![]()
В билковия трябва да е имало някви странни билки....![]()
Е да де. Не се изразих както трябва. Не е баш напушване ами почна да ми се вие свят и само да залитам. Беше яко, хаха!![]()