.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: daite mnenie,molq

lilkaaa
    Guest

daite mnenie,molq

zna4i v4era praix s priqtelq si seks xm i onq den sa6ty kakto i da e i dvata dni go praixme bez prezarvativ i este toi ne se izxvyrli vytre no v momenta me e xvanala golqma panika i se 4ydq dali da ne si kypq pustinior li be6e oba4e znam 4e e vreden i t.n. i iskam da me posyvetvate ima li nekaf shans da e stanalo ne6ty ? plss otg mi

Лилка-Хилка,много си ми зле... явно си 14 годишна... ХАХАХА не си бремена,но я виж да не си лепнала някоя болест ( ВЕНЕРИЧЕСКА ) !

Град
    BEZDOMEN
    napravi si promivka s ocet xaxax ili pa s fanta limon (fantata razklati predi upotreba)

avtorkataaa
    Guest
    aaaaa ma vie ste mn prosti lica 4estno !!! haha na 18 sam spokoinyy i nz to4ny ko mhy e na vyprosa mi !4yvala se 4e predi da se izxvyrli se otdelq nekfa te4nost ta za tfa pitam!!oba4i ednoto lice mai e slabo i izbiva nekfi kompleksi ,, a na drygoto ocet muu sa e pripilooo,,, ami ko da kaza sq vseki s problemite si!!

Guest
    bah taq nenormalna pa4avra

ufff
    Guest
    ae nqkooi da mi dade otg,,6toto mn se trevoza molq ,,

Мега фен Аватара на koalka
    Надали нещо е станало, но все пак, ако толкова се притесняваш-вземи си тест след 1 седмица!

Град
    sofiq
    nqma veroqtnost tva deto se otdelq predi semeizprazvaneto ne sadarja spermatozoidi taka4e spoko
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

4uval sym 4e pustinor se vzema do 72chasa sled poloviq akt, taka 4e ako si re6ila da go pie6 ne se motai
    Не е важно да си пръв, важното е да си единствен

Споко бе мацка!Какво си се шашнала?Всичко е наредн нищо ти янма!
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от avtorkataaa
    aaaaa ma vie ste mn prosti lica 4estno !!! haha na 18 sam spokoinyy i nz to4ny ko mhy e na vyprosa mi !4yvala se 4e predi da se izxvyrli se otdelq nekfa te4nost ta za tfa pitam!!oba4i ednoto lice mai e slabo i izbiva nekfi kompleksi ,, a na drygoto ocet muu sa e pripilooo,,, ami ko da kaza sq vseki s problemite si!!

ахаххахахаха как какво мУ е на въпросЧЕТО ти. Я почети малко за секса и после отивай да правиш. Има хиляди такива теми ако се поразровиш малко ще разбереш какъв е риска да забременееш като го правиш без предпазни средства

п.п. koalka защо си оставила тази тема отворена?

Spored men e malka veroqtnostta da e snanalo ne6to no drygiq put polzvaite prezervativ pone za da ne izpada6 v isteriq i da se 4udi6 kakvo da pravi6!
    Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)

Guest
    macka ne se kolebai vednaga si vzemi postinor toi e do 72 4asa nqma koi znae kakvi strani4ni efekti pie6 gi i 2te hap4eta na vednaj a posle iz4akai 7 dni i si napravi test za da si sigurna no mislq 4e sled hap4eto ve4e vs 6te e nared ospeh

Еми фкарвай се в филми колко си зле само не е истина постинора действа в рамките на 72часа пак и вреден е да ама ако искаш да буташ количка хахаха не си бременна стегниса малко.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си