- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо не спрете да ставате скучни с коментарите си
и не оставите всеки да е с предпочитанията си? Постоянно виждам как метъли нападат чалгари,чалгари нападат метъли,фешъни и анти-фешъни...блаа блаа и хиляди други опозиции...ае,хора,не се ли замисляте,че всеки си има свой собствен живот и сам си решава какъв и защо да е и вий тука няма да разубедите когото и да било как да живее и на какъв да се прави,тогава за какво пускате по някви огромни постове,за да убеждавате колко сте прави вие и колко са тъпи противоположните ви? Не бъдете толкова тесногръди. Всеки да си бъде себе си,каквото и да означава това и спрете да убеждавате колко вие сте КУУЛ или колко не сте,колко вашите разбирания са еди-какви са и чуждите са блаа...такаа...всеки си живее за себе си и не можете да накарате никой да се промениБезмислено е да си разгъвате становищата
Гледайте по-широко на нещата.... бъдете,преди всичко ХОРА
![]()
А мислиш ли че примерно когато нападнаха Ванкс на него му пукаше за мнението на някакви си непознати!?
Ами не... и аз да съм и на мен няма да ми пука!
Може да изкажат мнение и да нареждат всички
форумци,ама нали са казали "От едното ухо влиза,през другото
излиза" ..Та тука е същото-прочиташ и не те бърка !
Никой не може да те промени,че камоли някой си непознат..
Не мислиш правилну![]()
Всеки сам се себе си!
А и нито рапа, нито шибания метъл, нито чалгата, нито фешъните няма вина за хала на който сме
Всико е тука ->в тиквата!
Скучни - не само, банални и плоски. Просто да има чепкане
за популациите на мравките в Камбодж,например...![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Хех. Както са казали хората: Всеки има право на лош вкус.
Бее не хората, точно определен човек си го каза....Първоначално написано от malka_sladuranka
Да не се възгорява!
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
На това му се вика хора без друга работа...![]()
И такива, които нямат като мен котка, да я сритат и да им се оправи настроението, нито сестра да се сджафкат с нея да изпуснат парата, и идват тука да понапсуват малко метъли/чалгари/квито е там... И да се помислят за по- велики от този факт...В крайна сметка по- добре да се тропат тук, отколкото да се бият по улиците...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Първоначално написано от exploitedteen
Или да правят деца на 15.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Правете любов, а не деца.Първоначално написано от rosskata
![]()
![]()
аз се засрамих ...
Ама давай да не подхождаме с ирония към темата, защото си има смисъл. Ама мило момиченце, мислиш ли, че като отправиш такъв апел към хората, ще спрат да го правят. Айде деАз лично няма ;p
Всеки си изказва мнението все пак, остави ги да се състезават кой ще напсува другия повече![]()
Това е грешката. Псувните са за плебеи.Първоначално написано от ScionOfStorm