.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

za prezervativite...

az sam na 13g i znam 4e na vsi4ki vaprosa mi 6te prozvu4i super tapo,4e 6te ima ubidi ot sorta na mn si malka i si mn tapa...da,moje i da e taka,no vse pak 6te zadam vaprosa si i,molq vi,kajete mi bez podigravki i t.n.,za6to kogato prezarvativa se slaga,tva "star4a6toto" trqbva da se stisne?!

v tova styrchashtoto se sybira spermata .. i se pak za da se sybere nqkyde trqa da ima mqsto nali taka ako ne si me razbrala pitai .. ne e sramno naprotiv .. daje e dobre che se interesuvash .. pyk za tova koi kakvo shtql da ti kaje .. da ne ti puka
    Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...

i zabravih da kaja che vsyshnost se naricha rezervoarche (imeto govori samo za sebe si)
    Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...

Guest
    oh molq vi kaje6e v den ot uvolaiqta sum no poseden po kalendarnite iz4isleniq v4era se susa prezervativa po vreme na polov na akta pr mi en svur6i v mene no nali se otdeq nqkva tam te4nost tq kakvo predtavlqva to4no ??? moje li da sum bremena ?? molq vi kajete mi

Мега фен Аватара на koalka
    Да, трябва, за да не навлезе въздух и така презерватива да се предпази от скъсване.

Guest
    molq vi otgovorete na gorniq vapros pls seriosno

Мисля че се стискаше също за да навлезе спермата в него без допълнително разтягане на презерватива но може и да се лъжа нещо...

Трябва да се стиска резервоарчето, за да не го боли момчето когато свършва

ne ne moje a ako iskash po podrobno izpolzvai tyrsackata ima milioni takiva temi ..

Цитирай Първоначално написано от nPeceH_KepBu3
    Трябва да се стиска резервоарчето, за да не го боли момчето когато свършва
    tova izobshto ne e vqrno ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си