- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обрязан пенис
Интересно ми е да видя кво мислят момичетата за обрязания пенис? По яко ли им е с обрязан или пък не? Аз лично си клъцнах кожатаДоста по хигиенично е... Кажете си мнението момичета.
До сега не съм спала с обрязано момче, но и аз съм на мнение, че е по-хигиенично![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
za higienata da .. tova e vqrno che e dobre .. obache trqa da ti kaja che chuvstvoto da praish sex s chovek koito ne e obrqzyn e mnogo po qko ..
Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...
еее ще ме накараш да съжалявамПървоначално написано от Edna`Ot`Vsichki
![]()
ami az ti kazvam tova koeto e za mene .. zashtoto sym pravila sex i sys obrqzan i neobrqzan .. i opredeleno chuvstvoto ne moje da se sravnqva ..Първоначално написано от Анонимния
![]()
Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...
Първоначално написано от Schnitzer
yaah cool....no really
![]()
![]()
![]()
качват те на кабриото и те подкарват...![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Ако поне кабриото не е некъв голф 3 с отрязан таван пак яко ще еПървоначално написано от ultra
А ако е хлопел много бързо ще бяга щото ръждата го гони
![]()
А що и ти не се обрежеш, по хигиенично е!Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
![]()
![]()
Това за кабриото го чух от двама турци.В първия момент не се сетих за какво кабрио става въпрос ама после ми светна,че ги режат по принцип всичките...![]()
![]()
Ауу.. рязам патрон по ъгъл 90 градуса....
Момчета не си правете експерименти.. не си даваите ..........
А за хигиената... ХОРАТА СА ИЗМИСЛИЛИ БАНЯ !
Schnitzer,човеЧе невероятно много си ми смешен.. Обрязан или необрязан няма значение,просто по лесно забелват... ХАХАХА
Ко да забелват?Те нямат кожа за забелванеПървоначално написано от PL4YB0Y
![]()
А кво става с кабриото кат завали дъждПървоначално написано от ultra
,затова извода е че по-добре да си имаш ТАВАН
![]()
az imam vypros kym avtora kak si go klycna sam be
СамПървоначално написано от vvs_go
не ти го препоръчвам. Лекар го направи
![]()
i az sum obrqzan nz za sexa no opredeleno mackite im haresva da duhat pove4e obrqzana pi6kanqqq kfo si govorim to ako ne beshe oferta se obreje6 nqma6e se obrqzvat masovo horata v evropa... tuk o6te ima aburigeni koito si mislqt 4e tova e turski ritual...
мога ли да попитам само кое му е по-хигиеничното ?!
и само не ми казвайте,че мюсюлманите, които живеят в мизерия, достойна само за най-пропадналите африкански държави, са най-хигиеничните на света
hahaaah ako sravnqvame turciq s bulgariq nie sme mizernite tuka we...tctctc 4ui se kfo govori6...
burka6 miusiulmani sus sudanski negri mai
допреди 10 години в Истанбул имаше шумни протести затова,че правят образованието до 5-6 клас задължителноПървоначално написано от Анонимко
1во турция е на същото дередже като нас, да не кажем по-лоше
2ро не само турция е мюсюлманска държава
просто никой не може да ме убеди,че след обрязването хигиената е дори МНООГО по-добра .. айдее нема нужда![]()
taka vikat si4ki neobrqzani.... nikude nesum 4ul za 4ovek koito se obrqzal i sujalqval za tova