.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Мега фен
    Град
    Utopia..
    аз не съм чел и за някой, който съжалява,че си е останал необрязан

Я се замислете дали хигиената на една жена ще стане по-висока, ако И отрежат големите срамни устни? Не, точно обратното, защото половите И органи ще са пряко изложени на средата. Хигиената не зависи от нищо друго, освен от това дали човек се къпе.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Я се замислете дали хигиената на една жена ще стане по-висока, ако И отрежат големите срамни устни? Не, точно обратното, защото половите И органи ще са пряко изложени на средата. Хигиената не зависи от нищо друго, освен от това дали човек се къпе.

и за какво да се обрязвам? да ми се търка по цял ден главичката в слипа, да съхне и да се нацепва кожата? за това ли? ай сиктир, виждал съм рязан хуй и не благодаря! върви си проповядвай вижданията в Турция.
    www.voininatangra.org

който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!

Guest
    функцията на тази кожичка е именно да предпазва от замърсяване,ама турчините са тъпи кат задник,кво да ги прайш...

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Цитирай Първоначално написано от ultra
    Цитирай Първоначално написано от PL4YB0Y
    Schnitzer,човеЧе невероятно много си ми смешен.. Обрязан или необрязан няма значение,просто по лесно забелват... ХАХАХА
    Ко да забелват?Те нямат кожа за забелване
    А кво става с кабриото кат завали дъжд ,затова извода е че по-добре да си имаш ТАВАН
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    MI..imenno zatova 4e glavi4kata e ogolena i ni6to ne q pazi se polu4ava efekta namlena 4uvstvitelnost.....aaa i si ima pri4ina glavi4kata da e po-4uvstvitelna ot ostanalata 4ast na penisa nali..za da e po kef pri sex
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    функцията на тази кожичка е именно да предпазва от замърсяване,ама турчините са тъпи кат задник,кво да ги прайш...

Правилно!! \/

Guest
    abe tapanar ti kakwo znaesh za higienata na neobrazan kadeto po cal den glawata stoi w taya koga sabira samo marsotii .ni tutcite winagi po hubawo ebem ot was .ti ne se li sramuwash edno momi4e da ti duha na toya mirizliw huy.da ti blije sireneto.swarshwate kato zayci

Guest
    po higeini4noto e 4e nese sabirat bokluci na huyati koito da mirishat na palen lesh.az na skoro se obrazah.ida zanaesh sega po dalgo eba ot kolkoto ti minimuma ekam1.30 i winagi dikarwam moyata priyatelka do orgazam .

Guest
    abe tapanar ti kakwo znaesh za higienata na neobrazan kadeto po cal den glawata stoi w taya koga sabira samo marsotii .ni tutcite winagi po hubawo e**** ot was .ti ne se li sramuwash edno momi4e da ti duha na toya mirizliw huy.da ti blije sireneto.swarshwate kato zayci
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Супер фен
    Олееее само като си помисля!Секс със мангал!Оле не!Припадам Господи!лошо ми е ще повърна.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Олееее само като си помисля!Секс със мангал!Оле не!Припадам Господи!лошо ми е ще повърна.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ti pa de si vijdal obrqzan mangal be travestit liliputski xaaxxa ebasi tapiq

Guest
    xaxa злетааа!! хигиената не зависи дали си рязан или не тря се ползва банята щом природата ти е дала тая кожа начи тря да е там и си има предназначение.аз не съм обрязан и до сега не ми са е получвал ефекта на сирИнИто тва че турците ги режат е за икономия на вода!!!
    ще ма извиняват рязаните бургии ама не си сменяи 1 седмица гащите и да видим дали няма замиришеш

Guest
    xaxa злетааа!! хигиената не зависи дали си рязан или не тря се ползва банята щом природата ти е дала тая кожа начи тря да е там и си има предназначение.аз не съм обрязан и до сега не ми са е получвал ефекта на сирИнИто тва че турците ги режат е за икономия на вода!!!
    ще ма извиняват рязаните бургии ама не си сменяи 1 седмица гащите и да видим дали няма замиришеш
    da poradi sa6tat pri4ina/pestene na voda/balgarite miri6at.e kak moje da ste takiva nacionalisti nikade ama nikade po sveta nqma drugi zlobari i zavistnici kat balgarite nikade drugade ne im dreme na horata dali si tr ili bg ili amerikanec.ama naistina si mn pros ama mnoooogo.ama qvno tva e na4ina na nqkoi bg da si otmastqt 4e dedite im ne sa si dignali kaza da napraqt ne6to sre6tu osmanskoto robstvo

Говорете по темата ве миндили!

Град
    София
    Мисля, че не е лошо като идея. Доколкото знам е много по-хигиенично.
    В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
    а колко са моментите, които те оставят без дъх...

po higeini4noto e 4e nese sabirat bokluci na huyati koito da mirishat na palen lesh.az na skoro se obrazah.ida zanaesh sega po dalgo e** ot kolkoto ti minimuma ekam1.30 i winagi dikarwam moyata priyatelka do orgazam .
    И ако следващата ти приятелка е по-неопитна, ще те кара да спирате по средата и няма да свършваш никога.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си