.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

fire_kiss
    Guest

Molq vi se kajete mi kak da postapq i kakvo da napravq?

Zna4i istoriqta e slednata hodq s edno mom4e po4ti edin mesec oba4e naposledak toi po4na da izliza s druga kompaniq i minava pokrai men sqkash ne me poznava. Nito sme se karali nito nishto oba4e toi si govori s men prosto taka vse edno sme si samo priqteli kakto beshe predi da stanem gadjeta ta az mnogo go haresvam i iskam da napravq neshto oba4e nz kakvo pomognete mi. BLAGODARQ VI PREDVARITELNO

Еми игнорираи го за известно време (може и да боли но ще има ефект) подминаваи го , даже си стои 3-4 дена у вас и не му се обаждай и виш ако те потарси поговори с него ако ли пак не скасаи с него
    Обновения форум Teenproblem.com

Guest
    Zareji go toq kak taka 6te se otnasq s teb.Kolkoto i da go obi4a6 da te podminava takuv kato nego ne si zaslujava

Мега фен
    Град
    София
    Ами игнорирай го и ти эа иэвестно време...!И ако сам не направи крачка го эарежи!!!!Има много другии
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами както казаха другите не го търси известно време и ако той не се сети да те потърси - значи не си заслужава и най-добре скъсай с него...момчета има много, няма какво да му търпиш простотийте

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Spri da se zanimavash s nego...Kolkoto i da e ako pone malko darjeshe na teb shteshe da te tarsi i da pokazva malko 4uvstva kato te vidi.Neznam kakva moje da e pri4inata.Nai-dobre e da mu se obadish,da se razberete da izlezete i da pogovorite.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на koalka
    Първо поговори с него и го попитай директно защо се държи така с теб, а после виж какво ще правиш.

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    ми тва безразличие дето показва е тъпоо. хвани го за ръката като мине покрай тебе, дръпни го настрана от другите и му кажи: ей, момче, какво правиме?какво става с нас? и т.н.
    успех мацката
    няма любов

Цитирай Първоначално написано от `sladko_kotence
    ми тва безразличие дето показва е тъпоо. хвани го за ръката като мине покрай тебе, дръпни го настрана от другите и му кажи: ей, момче, какво правиме?какво става с нас? и т.н.
    успех мацката
    Много яко! Или да казва кво стаа или да хой да върви на ма*ната си!

Град
    Somewhere in deep space
    Дам, и аз въм съгласен в повечето мнения по-горе. Кажи му го в прав текст какво ти тежи на душата и ако наистина му пука за теб ще реагира и ще оправите положението.
    And nothing else matters..

Guest
    пХаХа..тОзИ не ЗасЛужАвА тВоЙтО вНимАнИе...

Е такива супер мн ги мразя..Мн е интересен нещастник..
    A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    пХаХа..тОзИ не ЗасЛужАвА тВоЙтО вНимАнИе...
    Може и да си прав, но пък тя е длъжна просто да направи тая крачка, за да сложи края, или началото... де да знам, но средно положения няма, за тва тряя да го направи.

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    определено трябва да говориш с него. хиляди пъти съм писала, че преди да тръгнете да си изливате душите по разните форуми трябва да сте провели поне един задълбочен разговор с човека, с който са свързани проблемите ви. нищо не се оправя просто ей така на магия, от самосебе си! положи усилия да говорите и след това мисли какво ще предприемаш
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Поговори с него и го питай защо се държи така.
    just a kid۵

направи като него, ако не те потърси го зарежи
    Не е важно да си пръв, важното е да си единствен

Harmanlieca
    Guest
    Отговора е един: НЕ ТЕ ОБИЧА И ИСКА ДА ПРЕКЪСНЕ ВРЪЗКАТА!

..в това съм сигурен..

Голям фен
    Имаш две възможности или да говориш с него и да го питаш защо...или да го игнорираш за извстно време за да видиш дали ще те потърси..

fire_kiss
    Guest
    mersi mnogo za savetite shte go ignoriram za izvestno vreme pak shte vidq kakvo shte stane

natal
    Guest
    ami sprodef men trqbva da si pogovori6 mn ok s nego i ako tova ne pomgne zna4i ne e darjal na ten i ne te e xaresval 6tot pri tolkova malko vreme odene ne moga a govorq za obi4.dano se opravite!!kasmet \/

hmmm spored mene tova ne e hodene ! Toi te ignorira a ti bqgash sled nego ne e tova nachina , opredeleno ne e tova nachina ! Ne go t1rsi i toi sam shte doide pri teb , b1di sigurna ! Jelaq ti uspeh !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си