- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Molq vi se kajete mi kak da postapq i kakvo da napravq?
Zna4i istoriqta e slednata hodq s edno mom4e po4ti edin mesec oba4e naposledak toi po4na da izliza s druga kompaniq i minava pokrai men sqkash ne me poznava. Nito sme se karali nito nishto oba4e toi si govori s men prosto taka vse edno sme si samo priqteli kakto beshe predi da stanem gadjeta ta az mnogo go haresvam i iskam da napravq neshto oba4e nz kakvo pomognete mi. BLAGODARQ VI PREDVARITELNO![]()
Еми игнорираи го за известно време (може и да боли но ще има ефект) подминаваи го , даже си стои 3-4 дена у вас и не му се обаждай и виш ако те потарси поговори с него ако ли пак не скасаи с него
Обновения форум Teenproblem.com
Zareji go toq kak taka 6te se otnasq s teb.Kolkoto i da go obi4a6 da te podminava takuv kato nego ne si zaslujava
Ами игнорирай го и ти эа иэвестно време...!И ако сам не направи крачка го эарежи!!!!Има много другии![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Ами както казаха другите не го търси известно време и ако той не се сети да те потърси - значи не си заслужава и най-добре скъсай с него...момчета има много, няма какво да му търпиш простотийте![]()
Spri da se zanimavash s nego...Kolkoto i da e ako pone malko darjeshe na teb shteshe da te tarsi i da pokazva malko 4uvstva kato te vidi.Neznam kakva moje da e pri4inata.Nai-dobre e da mu se obadish,da se razberete da izlezete i da pogovorite.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Първо поговори с него и го попитай директно защо се държи така с теб, а после виж какво ще правиш.
ми тва безразличие дето показва е тъпоо. хвани го за ръката като мине покрай тебе, дръпни го настрана от другите и му кажи: ей, момче, какво правиме?какво става с нас? и т.н.
успех мацката
няма любов
Много яко! Или да казва кво стаа или да хой да върви на ма*ната си!Първоначално написано от `sladko_kotence
Дам, и аз въм съгласен в повечето мнения по-горе. Кажи му го в прав текст какво ти тежи на душата и ако наистина му пука за теб ще реагира и ще оправите положението.
And nothing else matters..
пХаХа..тОзИ не ЗасЛужАвА тВоЙтО вНимАнИе...
Е такива супер мн ги мразя..Мн е интересен нещастник..
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
Може и да си прав, но пък тя е длъжна просто да направи тая крачка, за да сложи края, или началото... де да знам, но средно положения няма, за тва тряя да го направи.Първоначално написано от Анонимко
определено трябва да говориш с него. хиляди пъти съм писала, че преди да тръгнете да си изливате душите по разните форуми трябва да сте провели поне един задълбочен разговор с човека, с който са свързани проблемите ви. нищо не се оправя просто ей така на магия, от самосебе си! положи усилия да говорите и след това мисли какво ще предприемаш
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
направи като него, ако не те потърси го зарежи![]()
Не е важно да си пръв, важното е да си единствен
Отговора е един: НЕ ТЕ ОБИЧА И ИСКА ДА ПРЕКЪСНЕ ВРЪЗКАТА!
..в това съм сигурен..
Имаш две възможности или да говориш с него и да го питаш защо...или да го игнорираш за извстно време за да видиш дали ще те потърси..![]()
mersi mnogo za savetite shte go ignoriram za izvestno vreme pak shte vidq kakvo shte stane![]()
ami sprodef men trqbva da si pogovori6 mn ok s nego i ako tova ne pomgne zna4i ne e darjal na ten i ne te e xaresval 6tot pri tolkova malko vreme odene ne moga a govorq za obi4.dano se opravite!!kasmet \/
hmmm spored mene tova ne e hodene ! Toi te ignorira a ti bqgash sled nego ne e tova nachina , opredeleno ne e tova nachina ! Ne go t1rsi i toi sam shte doide pri teb , b1di sigurna ! Jelaq ti uspeh !