Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
Цитирай Първоначално написано от batkodoki
моме, "твоето момче" сум бил преди 34 години, но нямам спомен да съм те късал на Държавен изпит по причина на псевдо-анонимността ти!

всъщност оказва се, че ти даже нямаш медицинско образование / ако се съди по IP адреса ти/.

бидейки проф д-р за едно те моля - не лъжи хората! не лъжи пациентите, понеже утре АЗ ще коригирам несъваршенствата в тях.........а ти....ти си просто една кверулантна мърла немогла да приеме обществената оценка на собствената си незначимост..

сега е 02:43, нало помниш, че в 09:00 имаш жизнесасителна операция по темите таka шизоидно развити по горе.
уверявам те, че целия състав на катедрата с любопитство ожида да види тази твоя методология описана на книга.
в карайна сметка рядко явление е да видим на живо как копи-пейст технологията се проектира върху жив пациент.

07май 2007, 09:00 часа - медийте са поканени за тогава, даааам

ожидаме откровението......

Аз съм на 19 години бе,кретен такъв,и никъде не претендирам,че имам медицинско образование.Но какво уважение може да буди в мен мъжле на 34 години,което се перчи из тийнфорум,дава безсмислени постове като

от къде си ти бе моето момче? ммммммм.......много интересно, много......на колко години си?....мммммммммммммммммммм мммм.......абе...........

абе там ти е правено нещо глупаво ве....мммм.......чорапи са ти взели.....ммммммм ........и нещо част от одяло...мм.................беееее.... .....ммммм
aman от глупави лиготии!!!

чудя се само как не видях реализирана идеята, че момчето е контаминирало т.н. "гъбички" на момичето..........

пфу....................

вместо да каже нещо по темата или просто да направи услуга на всички и да си затвори плювалника.

Ходи и си лягай,нали в 9h ще ще се вживяваш като супермен,или като Бог по-скоро - ти ше мреш,ти не,ти да,ти не..
Ти така ли общуваш с пациентите си?
тъпа си точно толкова от колкото и те сугестират,

абсолютна тъпачка си
! не сум на 34 а от толкова сум професор,
а ако верно си на 19
- добре дошло, днес ще те видим до колко умееш това дето ВНУВАВАШ на читателите си. та да видим всички как копи-пейста прави хората здрави, става реалност и вс са доволни!

имаш 5 1/2 часа до термина!

шегичките - е раздела СЕКС ще си правиш!!

пациента е подготвен!!!

ха да те видя! като си толкова курназ.....аман от самовлюбени пикли.....но мнооого далеч отиде, ще е така....................