Здравейте на всички.
Значи, миналата седмица излизах с едно момче.
Прекарахме си адски добре (поне аз. Като за първа среща бива.
Говорехме си за какво ли не. Бач време прекарахме заедно. Страшно много го харесах. Допада ми като човек, личност и начин на мислене (добри впечатления ми останаха от него като за първа среща, извинявам се, че се повтарям).
Мисля, че и аз се представих добре.
Следващата вечер му писах смс-че "Не мога да заспя и си мисля за теб. Знам, че спинкаш сега и искам да ти пожелая сладки сънища".
Днес му се обадих по телефона да го питам как е, какво си прави. След това го попитах коя смяна е на даскало, той отговори, че е първа (и аз) и му казах "ех жалко, мислех утре да идеме да пиеме по едно топло млекце преди даскало",и той каза, че няма нищо и ще идем някой друг път, но ще с разберем предварително. Аз му казах "Сигурен ли си?" и той каза "Абсолютно".
та от цялата работа стана така, че баячка хлътнах по него, от доста време не бях изпитвала всички тея чувства да заспиваш с мисълта за някого, да си правиш планове кога ще се видите и т.н, абе въобще да си под напрежение такова някво.
Та се чудя ся кога ли ще се видим пак))))
Наистина ми се струва много свестно момчето, не е като другите, буквално буклуци, на които съм попадала.
Ех, ако знаете какъв е един миличък и сладичък. хехе)
аз съм на 16г., той на 18г.))
Прото исках да и споделя с вас Айде, стискайте ми палци всички и с надявайте заедно с мен да излезе нещо)
Приятна вечер ви пожелавам))