.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Зарибих се по едно момчеее:))))

Здравейте на всички.
    Значи, миналата седмица излизах с едно момче.
    Прекарахме си адски добре (поне аз. Като за първа среща бива.
    Говорехме си за какво ли не. Бач време прекарахме заедно. Страшно много го харесах. Допада ми като човек, личност и начин на мислене (добри впечатления ми останаха от него като за първа среща, извинявам се, че се повтарям).
    Мисля, че и аз се представих добре.
    Следващата вечер му писах смс-че "Не мога да заспя и си мисля за теб. Знам, че спинкаш сега и искам да ти пожелая сладки сънища".
    Днес му се обадих по телефона да го питам как е, какво си прави. След това го попитах коя смяна е на даскало, той отговори, че е първа (и аз) и му казах "ех жалко, мислех утре да идеме да пиеме по едно топло млекце преди даскало",и той каза, че няма нищо и ще идем някой друг път, но ще с разберем предварително. Аз му казах "Сигурен ли си?" и той каза "Абсолютно".
    та от цялата работа стана така, че баячка хлътнах по него, от доста време не бях изпитвала всички тея чувства да заспиваш с мисълта за някого, да си правиш планове кога ще се видите и т.н, абе въобще да си под напрежение такова някво.
    Та се чудя ся кога ли ще се видим пак))))
    Наистина ми се струва много свестно момчето, не е като другите, буквално буклуци, на които съм попадала.
    Ех, ако знаете какъв е един миличък и сладичък. хехе)
    аз съм на 16г., той на 18г.))
    Прото исках да и споделя с вас Айде, стискайте ми палци всички и с надявайте заедно с мен да излезе нещо)
    Приятна вечер ви пожелавам))

Zdr

Mi 6tom ste 6taslivi .Davai !!!

Ех,ето един юзър,който ПРОСТО СПОДЕЛЯ,без да иска съвети
    Ем добре,аз лично ти стискам палци :P
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Повече от фен
    Град
    Варна
    Чувството на очакване е много яко нали?

Дано да се получат нещата.
    Изживей си мига.

Теми като твоята трябва да присъстват по-често в този форум.

Мега фен Аватара на koalka
    Ми, може да излезете някоя събота примерно.

Цитирай Първоначално написано от Nassgerrack
    Чувството на очакване е много яко нали?

Дано да се получат нещата.
    Изживей си мига.

Теми като твоята трябва да присъстват по-често в този форум.
    Съгласен съм с тебе, ама тфа неа как да стане просто. Иначе и аз много бих искал да е така.

За вас двамата ... еми радвам се, дано си намерила истинското щастие в негово лице. И помни - то ще го има до тогава, до когато и двамата съумеете да го цените и запазите. Айде

Мега фен
    Град
    София
    Много хубава тема!раэличава се от останалите
    Ами аэ ти желая много щастие с тоэи човек и дано найстина сте един эа друг!И паэете това,което имате -всичко эависи от вас!!!!!!
    [size=7][b][u]fosse cos

Фен
    Град
    City of Sofia
    Хубава тема, желая ти щастие.
    Bring it! What?
    We right here
    We're not goin anywhere
    We right here
    This is ours and we don't share
    We right here
    Bring your crew cuz we don't care
    We right here
    Uh, uh, uh

Град
    California...why not?
    браво, браво... айде Горчиво
    Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidim mrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te

Guest
    e nakraq kakvo stana? ogovorihte li se ? vidqhte li se pak ? kakvoo stana ? eeee pi6ete temi a ne ni kazvate kvo e stanalo nakraq. ina4e hubava tea, da! dano ima 6tastliv krai

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    За вас двамата ... еми радвам се, дано си намерила истинското щастие в негово лице. И помни - то ще го има до тогава, до когато и двамата съумеете да го цените и запазите. Айде
    БАУО...

хубава новина! успех и давай всичко от себе си!
    а като видиш, че не те цени, зарежи го!
    www.voininatangra.org

който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!

Много се радвам. Желая ти успех!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

ае моля ви са
    Guest

Re: Зарибих се по едно момчеее:))))

Цитирай Първоначално написано от mariella-
    Здравейте на всички.
    Значи, миналата седмица излизах с едно момче.
    Прекарахме си адски добре (поне аз. Като за първа среща бива.
    Говорехме си за какво ли не. Бач време прекарахме заедно. Страшно много го харесах. Допада ми като човек, личност и начин на мислене (добри впечатления ми останаха от него като за първа среща, извинявам се, че се повтарям).
    Мисля, че и аз се представих добре.
    Следващата вечер му писах смс-че "Не мога да заспя и си мисля за теб. Знам, че спинкаш сега и искам да ти пожелая сладки сънища".
    Днес му се обадих по телефона да го питам как е, какво си прави. След това го попитах коя смяна е на даскало, той отговори, че е първа (и аз) и му казах "ех жалко, мислех утре да идеме да пиеме по едно топло млекце преди даскало",и той каза, че няма нищо и ще идем някой друг път, но ще с разберем предварително. Аз му казах "Сигурен ли си?" и той каза "Абсолютно".
    та от цялата работа стана така, че баячка хлътнах по него, от доста време не бях изпитвала всички тея чувства да заспиваш с мисълта за някого, да си правиш планове кога ще се видите и т.н, абе въобще да си под напрежение такова някво.
    Та се чудя ся кога ли ще се видим пак))))
    Наистина ми се струва много свестно момчето, не е като другите, буквално буклуци, на които съм попадала.
    Ех, ако знаете какъв е един миличък и сладичък. хехе)
    аз съм на 16г., той на 18г.))
    Прото исках да и споделя с вас Айде, стискайте ми палци всички и с надявайте заедно с мен да излезе нещо)
    Приятна вечер ви пожелавам))
    ае научете се да пишете по по малко...направо ми убивате желанието да влизам във тоя форум

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    e nakraq kakvo stana? ogovorihte li se ? vidqhte li se pak ? kakvoo stana ? eeee pi6ete temi a ne ni kazvate kvo e stanalo nakraq. ina4e hubava tea, da! dano ima 6tastliv krai
    Ами ще ви разочаровам. Всяка история си има анти-хепи-енд. Хаха.

Обади ми се, видяхме се, ама нещо се държа мн просташко. Смисъл, закачаше се с мен, нали, обаче супер глупаво. Нещо не ми хареса на тая втора среща.
    Сега изникна едно друго момче, и мисля, че с него ще станат нещата. Взе ми телефония номер, каза, че идната седмица ще звънне. Да се надяваме, че ще се обади. Бих му се обадила аз, но му нямам телефона. Хаха.
    Ей така става - трябва да пообиколя момчетата, за да си харесам някой

Съвет от мен - никога не правете нищо на първа среща.. поне аз така мисля

Абе само 1 среща,и ти си го преценила едва ли не като перфектен,внимавай да не се окаже някой от онея "Боклуците" както сама каза,понеже едно момче какво ли не би направило за да впечатли някоя но все пак,хубаво е да си влюбена
    нямам повод да сънувам....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си