- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vypros kym interesite na mom4etata..
amm.. mom4eta mn mi e interesno kak predpo4itate momi4eto s koeto ste - nacqlo obrasnata otdolu
- 4asti4no
-ne6to po interesno
-ili puk nqkoi ot vas dori i da me symnqva moje da predpo4itat bez da e pinala i kosam4e
emii pi6ete pppllllllsss 6toto mi e mnogo interesno,ako iskate de,puk i nqkoe momi4e moje da se vklu4i![]()
Ми от всички тези, които си изброила, много ясно, че всеки ще предпочете обезкосменото)
еми по принцип прическите ме кефят ама предпочитам да е напълно избръсната
Първоначално написано от HYPE
i az taka
Не е важно да си пръв, важното е да си единствен
Аз викам,има едно момиче от квартала,шегувам се с нея,че ако изобщо някой се навие да прави секс,с такава курвичка като нея,като и свали прашките,ше се чуе жабур,жабур... ХАХАХА там тиня и плато,с жабки ХЕХЕХЕХЕ
Абе как ще те предпочита мъжа? Ще се кефи да рови из гори от косми,за да окрие малката ти .... или ще кара направо? Вие сте супер тъпи ей ебах ви в косматите путки Йетитаа..
е че разбирасе че треа да напълно че ако момчето е неопитно ептен енма да може да уцели
ти да не си скинар бре?Първоначално написано от Komar
4асти4но обръсната (покрай сранните устни,"отдолу")и 4асти4но подстригана по венериния хълм(отпред)
Izcqlo da e obezkosmena...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
къде е връзката интерес-обезкосмяване ?
![]()
Първоначално написано от PaRkInSoN
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
SkinPussy![]()
хехе, ми то най-малкото е и по-хигиенично да се обескосмяват... и не само момичетата, то за всички си важи тва![]()
Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidimmrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te