.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    насам натам

лицемерие искам съвет

нарочно я слагам тук темата
    понеже любовта малко от малко е лицемерна
    въпроса ми е малко странен
    искам да питам каква доза лицемерие
    ми е нужна за да не си товаря мозъчето с глупости
    да преживявам нормално другите мазници и подмазвачи
    защото иначе много им се връзвам и се изнервям
    едва ли някой ше се намери да ми отговори , но
    приемам всякакви съвети
    10х предварително........

Мега фен Аватара на koalka
    Въпроса е да не им обръщаш внимание на глупостите и да си малко или много непукист.

morta ragazza
    Guest
    nai6 ko i az do skoro se iznervqh mn i kato videh opredeleni hora se izp1lvah s qrost..ama si kazah "s kvo sa zaslujili te moq interes kam tqh q da si ebat maikata" i da ti kaja 4estno sq kat gi vidq tezi hora i mi izbiva na smqh 6toto gi znam 6to za stoka sa..be gledai si jivota i priqtelite (e i estestveno semeistvoto) tva za mene e po vajno..DA NE TE EBE!

Град
    РЮАР

Re: лицемерие искам съвет

Подминаваш ги с лекота, не им обр1щаш внимание и това е ... нека ти говорат ти от отговаряй : " Добре, ок !" и изобщо не се занимавай... Е има моменти когато канчето прелива и смачкваш някой от бой, но това е след д1лги д1лги седмици ако се отнасяш с такова пренебрежение..

Случвало ми е е .. и аз с1м на тоя принцип, не обр1щам внимание на хората, който не са ми приятни.. но ми идва и на мене един так1в период или ме набарват на к1си в1лни и избеснявам..

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Въпроса е да не им обръщаш внимание на глупостите и да си малко или много непукист.
    OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...

Цитирай Първоначално написано от morta ragazza
    nai6 ko i az do skoro se iznervqh mn i kato videh opredeleni hora se izp1lvah s qrost..ama si kazah "s kvo sa zaslujili te moq interes kam tqh q da si ebat maikata" i da ti kaja 4estno sq kat gi vidq tezi hora i mi izbiva na smqh 6toto gi znam 6to za stoka sa..be gledai si jivota i priqtelite (e i estestveno semeistvoto) tva za mene e po vajno..DA NE TE EBE!
    съгласна съм...те не заслужават да си губиш времето като си мислиш за тях...и им става мн по тъпо просто като ги пренебрегваш

Град
    насам натам
    нз немога да не им обръщам внимание
    аз съм такава емоция
    търпението ми е максимум до една седмица
    и после всичко излиза с гръм и трясък
    напоследък си търпя , но се изморих психически
    нещо много ми се "насъбра" а не искам да правя панаири
    щото и аз не съм цвете за мирисане

Град
    bulgaria
    izrazhodvai naprejenieto si v ne6to drugo,primerno nqkakuv sport,mislq 4e 6te ti pomogne i 6te se razsee6 ot tezi emocii,probvai s boks,mn e qko

Град
    насам натам
    хахахаха съвсем случайно сам боксиор
    поне го тренирам де
    нестава като сам ядосам ме бият

ne mislq 4e na4ina e da si nepukist i da gi prenebregva6 kakto be6e napisal nqkoi. tova ne zna4i 4e ne obra6ta6 vnimanie, naprotiv, prosto go pravi6 po drug na4in. tova 4e se qdosva6 zaradi okolnite zna4i 4e na parvo mqsto v tvoeto sobstveno sarce ima konflikt, za koito okolnite ne sa vinovni, kolkoto i da ti se struva 4e e taka. razre6i6 li problema za samiq sebe si , 6te vidi6 4e ot samo sebe si 6te spre6 da obra6ta6 vnimanie na okolnite ili po-to4no, dori i da obra6ta6 , tova nqma da pre4i na tvoqta vatre6na harmoniq. potarsi pri4inata, zamisli se i analizirai malko situaciqta i sam sigurna 4e 6te dostigne6 do re6enieto!

Цитирай Първоначално написано от mostwanted
    нарочно я слагам тук темата
    понеже любовта малко от малко е лицемерна
    въпроса ми е малко странен
    искам да питам каква доза лицемерие
    ми е нужна за да не си товаря мозъчето с глупости
    да преживявам нормално другите мазници и подмазвачи
    защото иначе много им се връзвам и се изнервям
    едва ли някой ше се намери да ми отговори , но
    приемам всякакви съвети
    10х предварително........
    "Можеш да си мислиш каквото искаш, стига да правиш това, което останалите правят."

Лично аз не съм съгласен, но цитатът ме кефи така или иначе.

Ще ти отговоря кратко, чети между редовете.
    Разликата между любов и псевдо любовта е отговорът ти :>

Не мисля, че имаш нужда от лицемерие. Мисля, че имаш нужда от идеал - нещо на което да се опреш, нещо, което да търсиш в хората, с които си, нещо, което да остане непроменено завинаги. Ако си чела Пенчо Славейков знаеш, че"пустиня е сърце без идеал"...

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Подминаваш ги с лекота, не им обр1щаш внимание и това е ... нека ти говорат ти от отговаряй : " Добре, ок !" и изобщо не се занимавай... Е има моменти когато канчето прелива и смачкваш някой от бой, но това е след д1лги д1лги седмици ако се отнасяш с такова пренебрежение..

Случвало ми е е .. и аз с1м на тоя принцип, не обр1щам внимание на хората, който не са ми приятни.. но ми идва и на мене един так1в период или ме набарват на к1си в1лни и избеснявам..
    Тфа съм и аз , хаха Лично аз прая така, но лошото в случая е, да не ме хванат, когато релето ми отскача и кара невроните ми да святкат кат' коледни лампички. То бива бива, ама нали знаеш, слон за мезе не бива. Всяко нещо си има граници, чашата си има размер, прелее ли, стаа страшно.

Мега фен
    Град
    София
    Еми то эависи от нагласата ти!Ти си ис втълпил някои неща...просто ,когато те иэнервят си каэвай на ум `спокойно,не си эаслужава да иэбухвам` и може би след иэвестно време ще свикнеш-поне с мен така стана,эащото и аэ бях в подобно положение!
    но раэбира се не трябва да се эабравя че ВСИЧКО си има граница е когато тя се премине не можеш да си седиш беэучастно,щото ще почнат много често да я преминават!
    не им се нерви ,но и не им поэволямай да ти се качват на главата!!!!
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си