.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    bolka ot lubov
    Guest

Kak da razbiram deistviqta mu?

Реших и аз да си напиша историята тук

Всичко започна на Нова година.Отидох у едни познати и там беше той-веднага го харесах,а смея да отбележа,че и той мен Видяхме се на следващия ден,но той се държеше по-хладно - все едно не се познаваме.Не ми стана приятно,но го преживях.През целия Януари се виждахме почти всеки ден,често вечер сме оставали сами...и нищо-той стоеше на 2см от мен и не правеше нищо.Един ден не издържах и го попитах дали ме харесва-той очакваше този въпрос,но остана като вцепенен и след малко ми каза:"Виж...ти си много готино момиче и ...не се занимавай с мен,защото съм кавал.Наистина съм голям кавал!".Стана ми много кофти-след този ден не го бях виждала около месец.Когато се срещнахме обаче той се държеше мило с мен,обграждаше ме с внимание.Вече не само стояхме,а се наслаждавахме на телата си.Изненада ме неговата дискретност-не е казал на никой от познатите ни какво сме правили.
    Аз много го обичам.Много пъти ме е угорчавал и наранявал,но после всичко съм му прощавала.
    Искам да подчертая,че с въпросното момче не сме гаджета,по-скоро сме нещо като любовници
    Моля мъжката част от форумците да си даде мнението за това,защо на момчето му се промени поведението-първо ми каза "не се занимавай с мен",а после сам започна да се "занимава" с моята особа.

доебало му се е

Град
    bulgaria
    moje bi e razbral kakvo vsu6tnost iska i go e otkril v tvoe lice!Horata se promenqt

Повече от фен
    Град
    Варна
    На мен се пада честта да дам първия смислен отговор.

Тоя сладур те използва. По начин по който ти харесва,но въпреки това го прави.

Помисли си след като те е наранявал дали си заслужава да поддържаш контакти с него,все пак той те ползва само за еб**е. Е,и жените имат нужди,ако ти се буйства с него давай,но си е за твоя сметка.

Казваш ,че той не е споменавал на никой заради вас.Ако това е вярно замисли се защо.Явно не му се иска хората да разправят,че курварства наляво-надясно.

Общо взето си прецени ква ти е кирията. Аз съм "за" секса без обвързване. Прави каквото решиш,стига да не ти наврежда.

Цитирай Първоначално написано от Nassgerrack
    На мен се пада честта да дам първия смислен отговор.

Тоя сладур те използва. По начин по който ти харесва,но въпреки това го прави.

Помисли си след като те е наранявал дали си заслужава да поддържаш контакти с него,все пак той те ползва само за еб**е. Е,и жените имат нужди,ако ти се буйства с него давай,но си е за твоя сметка.

Казваш ,че той не е споменавал на никой заради вас.Ако това е вярно замисли се защо.Явно не му се иска хората да разправят,че курварства наляво-надясно.

Общо взето си прецени ква ти е кирията. Аз съм "за" секса без обвързване. Прави каквото решиш,стига да не ти наврежда.
    che to i az tva kazah ama go posakratih

Re: Kak da razbiram deistviqta mu?

Цитирай Първоначално написано от bolka ot lubov
    "Виж...ти си много готино момиче и ...не се занимавай с мен,защото съм кавал.Наистина съм голям кавал!"
    Цитирай Първоначално написано от bolka ot lubov
    Моля мъжката част от форумците да си даде мнението за това,защо на момчето му се промени поведението-първо ми каза "не се занимавай с мен",а после сам започна да се "занимава" с моята особа.
    Той наистина е голям кавал.

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от _VIP_
    доебало му се е
    Малко грубичко казано, но е възможно и това да е истината.
    Иначе не знам дали и той знае какво иска.

...

Муж жсе пак кво друго мойе да о4аква6 от него освен да те използва за секс....хахахахахах....НЕ МУ СЕ ВРУЗВАЙ НА ГЛУПОСТИТЕ ЗАМО 6ТЕ СЪЖАЛЯВА6 ПОСЛЕ.......мъже и лубов дадададададададададададаа д 100000000000000000000% направооо знам 4е не зву4а мило но е така

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    На мен ми се струва, 4е в на4алото не му се е занмавало с теб, после след време се е сетил, 4е няма секс и 4е успе6но може да те използва, ти така и така го харесва6, без да имате връзка и без той да 4увства задължения към теб! Теб тази ситуация усторйва ли те?
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

И аз мисля като останалите. Иска само секс от теб .
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

питай го откровенно за 4увствата му към теб не знам дали е просто заради секса или има нещо пове4е след време ще разбереш...може пък да си тее харесал

1) Тва е тактика от негова страна. Правил се е на задръстеняк, наа кавал ако щеш... просто е трябвало леко да го съжалиш. В тоя момент, вече те е хванал на куката и няма мърдане. Не може човек, който ти казва " Бегай от мене ма' , след 1 месец да тича след тебе като баба след внуче. Явно е усетил, че си захапала въдицата и е решил да се позабавлява малко. И обясни ми термина "любовници", щот той женен ли е, ти женена ли си ... с гаджета ли сте ... така и не можах да разбера. Инак съм "ЗА" секса, но съм "ПРОТИВ" без "скафандърчета"

Guest
    Хаха, той човекът те е предопредил, че е кавал. Няма кво да му се чудиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си