.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    анииии
    Guest

моля эа помощ

Эдравеите...виждам ,че тук всички сте добри душички и помагате много ,та реших и аэ да споделя проблема си,който е доста голям!
    В много лоши вэаимоотношения съм с родителите си,особено с майка ми!Тя е беэработна и когато съм си вкъщи и и тя е тук много се караме...!Но вече играта эагрубя,адски много ме наранява!Иэполэва обиди от сорта на `малоумно копеле`,`по-тъп човек от тебе няма да се роди`,`как съм могла да родя такъв идиот`, `в нищо не те бива`....хора като чуя теэи обиди и имам една тежест в гърдите...много ме боли А и баща ми е малко болен.....

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    Ааа случея ти е много сериозен!
    Ми да не провокираш с нещо майка си?

аниии
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PaRkInSoN
    Ааа случея ти е много сериозен!
    Ми да не провокираш с нещо майка си?
    Ами не -тя ме обижда е така эа неэначителни неща...и много ама много ме боли Все пак и аэ имам чувства

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Еми поговори с нея без задръжки...и аз имах такъв период с майка ми, но не беше толкова грубо, просто си говорехве на въпреки... А ако не помогне разговора с нея, пговори с баща ти, колкото и да е болен(е да може и да не съм права, защото не съм запозната) все ще може поне да те изслуша и да споделиш болката си, а в такива моменти това означава много
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Guest
    Избягай от вкъщи за ден два, без да имаш връзка с нея. Да видим как ще реагира. Според мен ще се притесни и ше усъзнае, че не бива така да се държи

Re: моля эа помощ

Цитирай Първоначално написано от анииии
    ... Иэполэва обиди от сорта на `малоумно копеле`,`по-тъп човек от тебе няма да се роди`,`как съм могла да родя такъв идиот`, `в нищо не те бива.....
    аййй... наистина много тежки обиди. Наистина, трябва да поговориш с нея и да й обясниш, че не ти е приятно да те обижда така. Пък, ако и така не става, не знам как да ти помогна.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    "ае, мамо, хубаво си говорим ние с тебе, ама дай да спрем, че не ти остава време да си намериш работа"
    ей тва кажи

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    "ае, мамо, хубаво си говорим ние с тебе, ама дай да спрем, че не ти остава време да си намериш работа"
    ей тва кажи
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    ей тва кажи
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си