.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    аэ
    Guest

Moderated: Имам много голям проблем с акнето!

Хора имам много голям проблем с акнито!Не минава нито от Скинорена ,нито от нищо!А се чувствам много эле така Даите някакви съвети ,даже ако энаете някакви домашни маски ,мебеми и бабешки рецепти,щото понякога са по-ефективни !
    Благодаря

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Ами аз нямам много пъпки ,но се случва да ми излезе по някоя.Сега пия бирена мая и всякаш не ми се омазнява толкова кожата на лицето и понамаляха пъпките.Пробвай ако искаш дано има резултат

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    А , дам, с бирена мая става.
    Някой ако може да каже нещо по това, което ще кажа - значи братовчедка ми си мажеше лицето с нещо, което седеше като олио, но не е олио. Тя е от село и сигурно е някво такова природно медицинско. Дори не помня дали ми беше казала кво си с лага на лицето. Та някой ако знае, ако може да каже

ami za birenata maq....momi4eta kajete mi po kolko hap4eta na den se piqt zashtoto iskam i az da opitamm...pls pishete mi na sapiorkata_@abv.bg....a kolkoto do tofa koeto kaza cherinka ...nz no se samnqvam da e olio nali se pak se optva da premahne omaznqvaneto na kojata...edva li e OLIO
    Towa e lubowta-svetulki w ochite!
    Towa e lubowta-dokoswane w dushite!!!
    Shumna sam Baby,no ne Evtina!!!
    Kuchka sam Baby,no ne tvoqta!!!!

Цитирай Първоначално написано от BigStar
    ami za birenata maq....momi4eta kajete mi po kolko hap4eta na den se piqt zashtoto iskam i az da opitamm...pls pishete mi na sapiorkata_@abv.bg....a kolkoto do tofa koeto kaza cherinka ...nz no se samnqvam da e olio nali se pak se optva da premahne omaznqvaneto na kojata...edva li e OLIO
    Ами аз пия 3 пъти на ден по две хапчета.То си пише на опаковковката на бирената мая. 60 хапчета са 2.40 лв. някъде

Guest
    Отиди на козметик да ти изчисти лицето и пий Бирена мая откакто взимам ми се изчисти доста лицето ноктите вече не ми чупат

Голям фен
    Град
    sofia
    emi zna4i moita kosmeti4ka mi preporu4a DALACIT-T se kazva...mnogo dobre deistva kato spirt e...ako iska6 probvai go ni6to nqma da ti stane :P
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Guest
    вземи си антибактериален лосион на фирма"христина" отиваш в козмети4ен магазин и казва това

Голям фен
    ami az ne piq birena maq,poneje me e strah da ne nadebeleq.no imah mn papki i zapo4nah da se maja s Aknerin,sled 2 meseca upotreba sutrin i ve4er,bez da slagam gri policeto tezi dva meseca,liceto mi se iz4isti.sega hodq redovno a kozmetik da mi po4istva 4ernite to4ki.papkite sa kofti problem i az kakvo li ne probvah predi da uspeq da gi mahna.
    poznavam mn hora na tqh pak Aknerina ne im pomogna tva zavisi ot kojata.na nqkoi im pomaga Aknerin(zenerit mai be6e po silnoto,no sas sa6tiq antibiotik),Acne out,Dalacin,nqkoi si kupuvat spirt specialen i ampulki antibiotik slagat vatre i se majat s tva.ima mn varianti,jalko 4e tr da mine mn vreme,da izpolzva6 mn ne6ta i 4ak togava da otkrie6 kak da se izbavi6 ot papkite,ako izob6to nameri6
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Guest
    Здравейте искам да попитам няколко нещица по темата.Та значи моя случай е такъв на 15 години съм и имам мн пъпки по лицето които като ги спукаш и от тях излиза гнои в промишлено количество и мн кръв сякаш си заколил кокошка или разбил съксията на някоя млада девойка.Моля ви помогнете.Кажете какво да правя ходих на кожен тои ми изписа някакви мазила ама не помагат.Какво да ползвам за да се махнат тия пъпки че ме нервят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си