- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kakvo shte vi e otnoshenieto?
kakvo shte vi e otnoshenieto ako vidite chovek s aparatche i bihte li stanali gadjeta s tqh?
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
какво апаратче имаш предвид?![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
razbiram che ne se doutochnih ama imama v predvid aparatche za zybite
Живеи живота има смисал
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
брекети/шини начи? ми кво, тва е напълно нормално, надали на някой (който не излиза от някоя пещера след дълъг престой де) му правят негативно впечатление..
не мисля, че това дали някой носи 'апаратче' или не, може да бъде критерии за тва да се кефиш и да ходиш с някой
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Ebati tapotiqta .. po-dobre 2-3 godini da nosq takova i nikoi/q da ne me pogledne prez tova vreme, no sled tova da imam pravi zybi otkolkoto da se zanimavam da pitam za gluposti po-forumite..
Ахахаха естествено,кво пречи???
[size=7][b][u]fosse cos
Moq priqtel noseshe shini i mene nikoga ne mi e pre4eloVseki si ima mal1k defekt i trqbva da se opravi tey 4e spoko macka
![]()
Изобщо не ми прави впечатление, когато някой е с шини. По-смешно е когато станеш на 20 да имаш криви зъби, отколкото сега да носиш апаратче.
az noseh breketi i to4no togava si hvanah priqtel i hodehme polovin godina za nego nqma6e problemi nity za nqkoi dr.noseh gi godina i polovina kato bqh na 12
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Не е голям проблем
Не, няма да си стана гадже,ако някой има апарат4е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз носих брекети от 10 до 12 клас и мога да кажа, 4е нямах никакъв проблем с гаджетата и целуването, нито някой се е спрялл от това, 4е имам брекети!!! Ебати тъпия въпрос!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
ффффф аз мисля слухово апаратче тая скоби
ако някой има скоби не се целувай с него и не говори с него
да не те зарази че и на теб ще ти поникнат![]()
you should kill yourself >=D
imash chustvo za humor xixixxiПървоначално написано от EMILY the strange
Живеи живота има смисал
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен