- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С какво сте облечени докато спите?
Пижама...Но обичам да спя гола по принцип![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Само по боксерки![]()
:P :P :P :P :P ПИЖАМАААА![]()
Не мE хареSваш,драZня те? ДаLи ми пуKа?-Май чE не! ЯдоSана лi съM?-ЕдVа ли! Не Mе треVожиш,нE раZбра лi? ЧовEче,глEдай Sи твOя жиVот и пO-доBrе не Sе прAви на иDиот!...
Лятото-с нощничка.
Зимата-с някоя тениска.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Лято - боксерки
зима - боксерки+тениска![]()
Impossible is nothing ;] ^^
^^
И зимата и лятото спя с едно и също. Зимата е прекалено топло в нас, за да сложа нещо дебело.
Спя или с боксерки и потниче или със сатенена нощница (имам мания по тези неща)![]()
С пижама, която ми е супер широка![]()
![]()
![]()
Оооо аз спя само с дрешките на тати....я някой стари боксерки широки,я тениски или блузи памучни...ограбих му гадероба![]()
Истината е в боксерките .. Няма лято, няма зима.![]()
пижамка,нощничка,квото ми падне.
Пижамка
А лятото по широка тениска.
...::LoVe Is The Slowest Form Of Suicide::...
Ami zimata s pijamki, a lqtoto no6tni4ka ili nai- lesno i udobno samo po belio
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
ми зимата спинкам с пижама, пролетта и есента с некоя тениска - широка и огромна, я лятото обикновено по бельо или някаква тъничка нощница.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
мм по някоя голяма тениска на ба6тата![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Винаги по боксерки и някфа широка тениска.
и аз с пижама![]()
ХаЙдЕ мУхЛю,СрОкА тИ иЗтЕчЕ,нЕгОдЕн Си За УпОтРеБа ВеЧе,тЪкАвА кАтО мЕн Ще ТъРсИш НяКоЙ дЕн АмА щЕ бЪдЕ кЪсНо ЩоТо Си ОлИгОфРеН!!!ПъЛеН оХлЬоВ сИ дА зНаЕш-За МеН мОжЕш СаМо ДаА мЕчТаЕш!!!
Снощи спах по боксерки и тениска. Оня ден с нощничка, а по оня ден с пижама...както ми кефне спя
Спя с тениската на приятеля ми, а отдолу съм с боксерки.
Зимата - Пижама
Лятото - Потниче
...snoopyПървоначално написано от Madness
![]()
С пижамка,една такава жълта.
Лятото с една огрооомна тениска,в която си плувам най-спокойно...
Важното е да ми е удобно.![]()
Зимата с пижамка, лятото с широка тениска![]()
Some things are better left unsaid!