- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С какво сте облечени докато спите?
през лятото или с потни4е и гащи4ки или само по гащи4ки съм през зимата спя с широка тениска![]()
No martini .. no party..
zimata s pijama !lete s dulga bluza ili po ga6ti i teniska ! esenta s no6nica!proletta s no6nica !
по някога както си ходя на вънка![]()
![]()
иначе като не ме мързи по неква тениска
Зимата - пижама, а лятото или широка тениска или гол :>
Зимата - пижама
Лятото - широка тениска, или потниче
С пижамка.
по тениска и бельооттдавна не нося пижами по-просторни ми е по тениска
s bokserki ili prashki i nqkvo potni4e ili golqma teniska![]()
Обикновенно само по гащички си спинкам
Ми като е топло по прашки , а като е студено пижама или тениска![]()
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
хехе със тениска на " работилница за идеи " която вече трета година ми е голяма и боксерки лятото се случва да спа само по боксерки
az li mi s pijama a lqtyty po bokserki ama nikoga gol![]()
![]()
![]()
Пижамка![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Зависи...имам си пижамки...но6тнички...боксер и...обличам ги според настроението,но когат гаджето слуша...спя гола :P
ми аз за сега спя с тениска и по гащета но тази вечер говорих с майка ми и тя каза че ще ми вземепижамката ще се състои от къси панталонки и потниче :P
Ми различно,лятото-по някакво потниче или тениска,иначе с пижама или някаква блузка...абе каквото ми хареса![]()
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
Зависи от сезона..
Пролет (т.е. сега): Обикновена пижама с дълъг ръкав, тъничка такава...
Лято: Голааа (само с нещо отдолу и най-много да се завия с чаршаф). ^^
Есен: Захладнява... слагам пак пижамата.
Зима: Пижама и някаква тениска отдолу... xD
Спомням си на едно горско - най-големият пич на трите класа беше с пижама на розички...
emi spa s kadifena kusa prilepnala noshtni4ka mn sexy mi stoi![]()
ne be ebavam se
spa s kvoto si namerq nqkvi stari kusi gashti i nqkva teniska
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Хм,с каквото сваря. Ако ми се спи и ме мързи я свършвам по сутиен и дънки,иначе някакви хипер широки тениски. Веднъж заспах по халат,сутринта леглото беше прогизнало от вода...Първоначално написано от _VIP_
По дупе спим![]()
![]()
![]()