- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С какво сте облечени докато спите?
с'я още спя с пижама, че ми е студено... като стане мн мн топло...вечерта спя с потниче и боксерки...а пък през деня ако ме налегне следобедната дрямка и е няк'во горещо за НЕизлизане... си спя гола... 'щот е по-удобно и няма кой да ме притеснява![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Зимата-с нощничка
Лятото-боксерки и тениска,боксерки и потниче,само по тениска...някви такива комбинациии...![]()
Мишо спи гол
Мацки нападайте
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
s pijama
a kogato e po-toplo s bokserki i nqkakvo potni4e![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
и аз такаПървоначално написано от aniezina
![]()
Първоначално написано от aniezina
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Най-често спя по потниче и прашки, или по нощничка.
Зимата със пижамка,а лятото само по боксерки или прашки-с квото съм и нагоре гола![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
zimata s pijama lqtoto 4ISTO GOLA xhah![]()
С потник и боксерки
I edin hipnotiziran mir tlaska6t q kum dulbokata bezdna s anathema po zla ot bledo sunuva6toto i videniq,uspq da zapazi astralnoto i tqlo jivo...
spored tova koi spi do men ...ako e gadjeto mi predpochitam ,bez nishto ,a a ko sam samo s pijamka![]()
Davai vsichko ot sebe si vinagi,dori i na djvola!!!
Аз спинкЪм гола!![]()
когато е много топло гол , зимата по потник и боксерки
Ами обичам лятото да си врътна ключа на стаята, да си пусна пердетата, да си отворя леко прозореца и да си спинкам голичка. Приятно еиначе не съм фенка на пижамите. Предпочитам широки тениски
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Мъжки
Спа през зимата с пижами които мязат яко много на некви диско костюми от 70те...а лятото по фланелка и боксерки или ако е яко топло само по боксерки.
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
С тениска,която ми стига малко над колената и боксери-не обичам пижамите...
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
ами зимата с пижама а сега като е топло или без нищо или с някоя такава сатенена късичка нощиничка![]()
както се върна от дискотеката така спя! най-4есто по боксерки![]()
bokserki ..![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()