- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С какво сте облечени докато спите?
Ми през лятото..с некфа далга фанелка до колената /на тате../ и по прашки..а през зимата спа с кас ракаф и три - чтварти панталонки.. \/ \
/
Мечтите са безкрайни..
am...s no6tni4ka...![]()
![]()
![]()
There's a question I just gotta ask. I just wonder do I ever cross your mind? I just wonder...Do you ever...Think of me Anymore, do you?
С тениска и гащи
Язе си навличам дебелото яке, отгоре шубата, рибарските ботуши и легам(да не ма апат комарите).
Лятото с нощница или голама тениска, а зимата с пижамка..![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
Всеки път различно...но попринцип по бельо или с тениска,понякога си обличам и пижамка \/
Първоначално написано от Mimka_sweet
и аз така
Лятото-по потник и прашки или боксерки,а зимата-по тениска и пак прашки или боксерки.Не обичам нощниците.Обличам само когато съм на лозето и е зима,щото е мн студено.
Лятото - боксерки и една тениска,а зимата - нощница.![]()
потниче и боксерки или къса нощничка.
Samo po prashka ili bokserki s kakvoto sam.
Next Time I`ll be True...
Момиче съм.През лятото спя по бельо,а зимата разбира се с дебела пухкава пижама. \/
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
chisto gola
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Еми лятото по бельо ,зимата с дебела ,пухкава и мека пижамка ,а сега спя с една копринена ношничка![]()
В момента спя с едно нощницоподобно нещо. Иначе лятото по потник и гащета.. А като стане по студено се екипирам с пижамата![]()
Things will never be the same again
Когато спя сама - потниче и гащета (тази нощ - бански и гащета, че е много жега). Когато спим с мъжо - или гола, или по прашки, или по някоя негова огрооооооомна тениска![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
През зимата по някфа хубава нощничка,после като почне да се стопля по тениска,а сега в тая жега..по белио![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
ми сега лятото каквото и да облека преди да си легна...сутринта е или из завивките или хвърлено на земята..незнам как става тоя номер ... даже имам опасения, че някой ме съблича...![]()
сигурно е котката.. ох отплеснах се...та така лятото не си правя труда да слагам нещо щот сутринта не е върху мен..иначе зимата с пижамата на жаби
![]()
samo po bokserki![]()
Дъ бест аватар от галерията
Какво ви кара да мислите, че сме облечени?
Аз спя с една мноооооооооооооого дълга тениска,през зимата и останалото време без лятото.През лятото по бельо.