- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С какво сте облечени докато спите?
С нощничка![]()
Боксерки![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Ами аз спа по боксерки и по потниче. Момиче съм
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
по бельо и фланелка....и?
Ами с боксерки и няква голяяяяма тениска имам една любима на "Не сте сами" и винаги с нея си спя,ама понякога си лягам по някво потниче,но само ако е мн горещо
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
mmm da vidim....zimata s nqkakva pijama,ako e mn studeno a ina4e po bokserki i s teniska ili potni4e
No po princip sum za da spish gola...adski priqtno e![]()
Ако не си знаете цената....не си мислете, че сте безценен....:Р
gola,za da mi e po lesno da masturbiram na sun![]()
![]()
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
mi neam pari za parno ma si kupix ski qke salomon i s nego se navli4am i termobelioto i taka spa![]()
по боксерки или направо със 7/8 те само хфърлям тениската (когато съм много уморен )
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
По прашки, или ако е студено някоя сатенена нощничка отгоре.
Ъъъ, ами сега спя с тениска, а иначе лятото спя и с една пижамка, състояща се от потник и едни смешни боксерки. Зимата спя с пижама, че дори и с чорапи.
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
лятото по тениска и долни гащи или със нощница, а зимата със пижама и с чорапи
![]()
Еми с тениска и къси гащиа зимата с пижама...
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Лятото с тънка пижамка (сатенено потниче и къси панталонки), а зимата с мека пухкава пижамка \/
аз наня със тениска и боксерки![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Ам ако е лято по нощничка или къса пижамка демек късо потниче и къси пантолонки ако е зима с една дебелаи пухкаво пижама
Пижама![]()
спя с потниче и боксерки а през зимата в краен случай ако вече измръзвам слагам пижама
s nqkakva 6iroka teniska i s kasi pantalonki
сега спя с една много сладка нощничка а през зимата с пижамка![]()
прашки/боксерки+потниче