Въобще не знам откъде да започна... ще се опитам да ви го обясня по възможно най-краткия начин... не обичам дългите постове
Значи от 3 години си харесвам едно момиче от моя клас... отначало като я видях не ме грабна кой знае колко... просто ми харесваше като визия... след това колкото повече я опознавах толкова повече хлътвах по нея... Към средата на миналата година излязохме една компанийка, и аз и обясних за мойте чуства към нея... тогава тя ме отряза като ми каза че не съм бил нейн тип... не си била падала по рапъри... та както и да е... Тази година тя сама си ме потърси... Отначало всичко беше страхотно... аз много си я обичам, а и знам че и тя мене много си обича... обаче разбрах че ми е изневерила с друго момиче на някакъв си купон... И то не го разбрах от нея, ами от телефона й! Прочетох един СМС в който тоя нещастник и обясняваше че я харесва, че е бил луд по нея и не знам си кво още. А най-лошото е че и тя му е казала че го харесва...
Та както и да е! След като разбрах това нещо се разделихме за известно време... един ден се разбрахме да излезем и да го обсъдим... както и да е, излязохме момичето наистина се разкайваше много... чак заплака пред мен... нещо което наистина ме трогна... та както и да е, простих й (какъв съм тъпак си мислите в момента нали?). Обаче тоя нещастник след това е продължил да й пише... тя уж не му отговорила... запознах се с него, пълен нещастник... нямаме нищо общо с него.. той с некви фешън очилжа, манекенска прическа а аз - поредния уличен рапър...
Проблема ми е че просто не мога да й проста... всеки път като я видя се сещам за него, за нейната изневяра и понякога много сериозно се караме... почнах адски много да я ревнувам.... Одеве пак се скарахме за глупости... вече направо не издържам... в момента искам само да се напия или да се напуша и да избягам от реалноста... моля ви за съвет... какво да правя? Да я късам ли? Да се мъча ли още? А работата е там че аз наистина много я обичам, обаче това което направи тя е нещо което не мога да простя...
Вече ходиме 3 месеца, ако това има някакво значение...
ПС. Надявам се да има будни по това време на денонощието които могат да ми помогнат... ако имате въпроси питайте...