- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли простили изневяра?
XhaHXaHXhaXhHAXhaHXhaHXaHXhaHXa
HXhaHXaHXhaHXha
алеле нема так1в... СМЕХ ! ХАЬхаЬха![]()
![]()
![]()
По Темата : Зависи просто от степента на изневяра..
Hah , да бе и аз тва викам !Първоначално написано от gPa3HuTeJl
По Темата: Викаш, зависи , до къде е топнал пиленцето ам?. В кръга на шегата естест. Но тфа не го разбрах, зависи от степента? Ква степен? Колко степени? По-брутално? По-леко? Целувка или секс? Нещо такоа ли?
![]()
Ми глей са... Флирт - Целувка - Секс..
Ако флиртува с някои ( или оня някой флиртува с нея ) ще ме избие на ревност и тогава полудявам : ще го пречукам..
Ако я видя да се целува с някой ( щом на флирт избеснявам, на целувка изcrazвам..) : ще го смачкам .. а на нея един разговор който може да доведе до край на вр1зката или да и дам 2ри шанс..
А за секс просто казвам "край" и това е... щом е стигнала до там да прави секс с някой и в с1щото време да има вр1зка с мен просто е една ку*ветина, която просто не ме залужава ( дано не прозвучи надменно )
Мерси за разяснението, стана ми ясно.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
П.П. С опасност да прозвучи откачено ... и аз съм така! Същия съм!![]()
![]()
ae eby mu maikata na toq jivot be...6tom q obi4a6 neq zarqzvai 6otty i ti 6te srada6 i tq....az sam 100% sig 4e nqma nito edna vraska v koqto ediniq da ne e izneverqval nqkoga si s nqkogo...dokato q obi4a6 xodi s neq i si prai kefa ne mu misli tolkova kato spre6 da izpitva6 4yvstva kam neq q zazareji i tva e
PraVi KaKv0T0 tRqBvA,PaK Da StaVa KaKv0t0 6t3 ! ! !Ne ISkaM Mn0g0 IskAm Vsi4k0 ! ! !
ami trqbva ili da i prostish ili da skusash!!!tova sa nachhinite!!no ako i prostish trqbva da zabravish za vsichko da ne i napomnqssh ...moje bi sled vreme sichko shte e kakto v purvite dni :}