.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Град
    РЮАР
    XhaHXaHXhaXhHAXhaHXhaHXaHXhaHXa

HXhaHXaHXhaHXha

алеле нема так1в... СМЕХ ! ХАЬхаЬха

По Темата : Зависи просто от степента на изневяра..

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    XhaHXaHXhaXhHAXhaHXhaHXaHXhaHXa

HXhaHXaHXhaHXha

алеле нема так1в... СМЕХ ! ХАЬхаЬха

По Темата : Зависи просто от степента на изневяра..
    Hah , да бе и аз тва викам !

По Темата: Викаш, зависи , до къде е топнал пиленцето ам? . В кръга на шегата естест. Но тфа не го разбрах, зависи от степента? Ква степен? Колко степени? По-брутално? По-леко? Целувка или секс? Нещо такоа ли?

Град
    РЮАР
    Ми глей са... Флирт - Целувка - Секс..

Ако флиртува с някои ( или оня някой флиртува с нея ) ще ме избие на ревност и тогава полудявам : ще го пречукам..

Ако я видя да се целува с някой ( щом на флирт избеснявам, на целувка изcrazвам..) : ще го смачкам .. а на нея един разговор който може да доведе до край на вр1зката или да и дам 2ри шанс..

А за секс просто казвам "край" и това е... щом е стигнала до там да прави секс с някой и в с1щото време да има вр1зка с мен просто е една ку*ветина, която просто не ме залужава ( дано не прозвучи надменно )

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Ми глей са... Флирт - Целувка - Секс..

Ако флиртува с някои ( или оня някой флиртува с нея ) ще ме избие на ревност и тогава полудявам : ще го пречукам..

Ако я видя да се целува с някой ( щом на флирт избеснявам, на целувка изcrazвам..) : ще го смачкам .. а на нея един разговор който може да доведе до край на вр1зката или да и дам 2ри шанс..

А за секс просто казвам "край" и това е... щом е стигнала до там да прави секс с някой и в с1щото време да има вр1зка с мен просто е една ку*ветина, която просто не ме залужава ( дано не прозвучи надменно )
    Мерси за разяснението, стана ми ясно.

П.П. С опасност да прозвучи откачено ... и аз съм така! Същия съм!

ae eby mu maikata na toq jivot be...6tom q obi4a6 neq zarqzvai 6otty i ti 6te srada6 i tq....az sam 100% sig 4e nqma nito edna vraska v koqto ediniq da ne e izneverqval nqkoga si s nqkogo...dokato q obi4a6 xodi s neq i si prai kefa ne mu misli tolkova kato spre6 da izpitva6 4yvstva kam neq q zazareji i tva e
    PraVi KaKv0T0 tRqBvA,PaK Da StaVa KaKv0t0 6t3 ! ! !Ne ISkaM Mn0g0 IskAm Vsi4k0 ! ! !

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    NE !

ami trqbva ili da i prostish ili da skusash!!!tova sa nachhinite!!no ako i prostish trqbva da zabravish za vsichko da ne i napomnqssh ...moje bi sled vreme sichko shte e kakto v purvite dni :}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си