.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: 4erno pod o4ite

assss
    Guest

4erno pod o4ite

mom4e sam i imam 4erno pod o4ite kak da go maxna s kaka krem

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Фон-дю-тен

ЦвЕтИт0
    Guest
    Здравей.Първо уточни какво е това черното под очите едва ли е наистина е черно може би са тъмни кръгове под долната част на окото които се появяват в следствие на различни фактори най-често при недоспиване и водене на нездравословен начин на живот липса на витамини и т.н.Опитай със студенои торбички билков чай.Друго не се сещам опиши по-точно прпоблема си на колко си години кога са е появи и т.н.

assss
    Guest
    da tova sa tamni kragove polu4ava mi sse ot lipsa na vitamini ne6to da mi kaje6

Мега фен
    Град
    София
    Еми според мен това са сенки ,или по -точно тъмни кръгове...!Получават се от недоспиване най-често или пък от неэдраволсловно хранене-недохранване!Легни да се наспиш едно хубаво няколко дни и ще се махнат може би,ако не си вэеми фондьотен
    [size=7][b][u]fosse cos

Cvetkaa
    Guest
    Emi i spored men sa tymni krygove.. I az imam takifa i neznam na kakvo se dyljat. Opitfala sm s kakvo li ne da gi mahna, no ne iskat i veche sm se otchaqla.. Ne e ot nedospivane(spq dostatychno), ne mislq i che e ot nezdravoslovno hranene. Ostavat samo vitaminite, no pak ne mi izglejda mn ubejdavashto.. Shte pomolq nqkoi koito znae kak da se mahnat da spodeli, zashtoto naistina ne e mnogo priqtno.. a i az sm momiche.. Izpolzvam fondiuten, nooo ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си